0

Garantia produselor

5 ani de garanție la optica BTC și SkyWatcher

Optica este sufletul telescopului. Mai precis prelucrarea precisă a opticii și materialul de sticlă fără deformări.

Se știe că telescoapele ieftine, așa zise "economice", au o optică de calitate variabilă. Sursa problemelor nu este neapărat prelucrarea grăbită (ex. curbatură imprecisă, lipsa acoperirii corecte) sau proiectarea greșită (ex. oglindă sferică), ci mai degrabă mehanica plină de tensiune, și sticla mai ieftină. O nemulțumire frecventă a astronomilor amatori atât din afară cât și din țară este aceea că telescoapele cumpărate la "prețuri de promoție" nu corespund așteptărilor promise, sau în timpul folosirii se deteriorează.

Firma noastră este prezentă pe piața românească de 12 ani și facem service la telescoapele de diferite proveniențe și mărci. De 8 ani este în proprietatea partenerului nostru singurul interferometru calibrat pentru optică astronomică. Tot de 8 ani avem în proprietate singura bancă optică cu auto colimare, care ne ajută să determinăm calitatea telescopului într-un timp scurt.

Bazându-ne pe experiența sus menționată oferim cumpărătorilor noștri următoarea garanție: firma noastră, în loc de cei 2 ani stabiliți pe baza legilor în vigoare, oferă 5 ani de garanție pentru orice telescop bazat pe optica BTC sau SkyWatcher.

Garanția include îmbătrânirea prematură a învelișului (aluminizarea, suprafața cuarț), respectiv deteriorarea din cauza materialului sticlei (cauzat de tensiunile interioare).

* curățarea necorespunzătoare, ștergerea sau altă pagubă din cauza unei intervenții fizice sau chimice nu este inclusă în garanție


Cei mai populari producatori

  • Sky-Watcher
  • Celestron
  • LACERTA
  • BTC
  • Baader Planetarium
  • Delta Optical

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare