Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Binocluri / Binoclu Delta Forest II 12x50

Binoclu Delta Forest II 12x50

600.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Brand: Delta Optical

Modelele Delta Forest II 8x50, 10x50 și 12x50 sunt binoclurile cu o performanță sporită față de modelele populare cu diametrul de 42mm. Din punct de vedere optic sunt compuse din 8 lentile în 6 grupuri, au în dotare prisme BAK4, acoperire de fază (Phase Coated) și au o imagine excelentă. În amurg puternic sau noaptea nu ajung la preformatele binocularelor din seria Titanium din punct de vedere a compuneri imaginii și a puterii de lumină.
Datorită construcției închise, rezistă la condiții de umiditate și apă deoarece sunt binoculare rezistente la apă și umiditate. Câmpul vizual foarte mare mărește experiența observațiilor.
În pofida construcției moderne cu prisme Roof binocularele oferă performanță și au o mărime compactă, astfel pot fi transportate ușor și ocupă spațiu mic. Poate părea ca un detaliu insignificant, însă capacele de protecție sunt fixate la binocular, astfel sunt întotdeauna la îndemână și nu pot fi pierdute.

Produse complementare

  • Microfibra de curatat Optical Wonder Delta
    15.00 RON
  • Solutie de curatat Optical Wonder Delta
    45.00 RON
  • Adaptor trepied pentru binocluri
    55.00 RON


Modelele Delta Forest II 8x50, 10x50 și 12x50 sunt binoclurile cu o performanțã sporitã fațã de modelele populare cu diametrul de 42mm. Din punct de vedere optic sunt compuse din 8 lentile în 6 grupuri, au în dotare prisme BAK4, acoperire de fazã (Phase Coated) și au o imagine excelentã. În amurg puternic sau noaptea nu ajung la preformatele binocularelor din seria Titanium din punct de vedere a compuneri imaginii și a puterii de luminã. Datoritã construcției închise, rezistã la condiții de umiditate și apã deoarece sunt binoculare rezistente la apã și umiditate. Câmpul vizual foarte mare mãrește experiența observațiilor. În pofida construcției moderne cu prisme Roof binocularele oferã performanțã și au o mãrime compactã, astfel pot fi transportate ușor și ocupã spațiu mic. Poate pãrea ca un detaliu insignificant, însã capacele de protecție sunt fixate la binocular, astfel sunt întotdeauna la îndemânã și nu pot fi pierdute.

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data