Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 90 OTA - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 90 OTA

Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 90 OTA

810.00 RON
Pe stoc

Cod produs: SWM90

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Dacă pe lângă observatiile astronomice obisnuiti să folositi telescopul si pentru astrofotografie la măriri mari si în acelasi timp doriti si un sistem compact cu tub cât mai scurt si usor de transportat, atunci alegere ideală este unul dintre modele noastre cele mai populare: Maksutov-Cassegrain de 90 mm.

Acoperirea de către oglinda secundară este de 32% imaginea obþinută având un contrast foarte bun si fără erori de culoare.
În afară de satelitul natural al Pământului, putem observa și sateliții galileeni ai planetei Jupiter, respectiv satelitul uriaș al planetei Saturn, Titan. Putem observa o îmbunătățire a performanței, observăm mai multe obiectele Deep Sky, detaliile la nebuloase, roiuri și galaxii pot fi observate mai ușor și mai frumos.


Caracteristici:
- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain
- Obiectiv: 90 mm
- Distanta focala: 1250 mm
- Rezolutie (arcsec.): 1,28
- Raport focal: f/14
- Magnitudine stelara: 12,5
- Marire teoretica maxima: 180X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: Super 10 mm(125x) si 25 mm(50x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")
- Cautator: StarPointer (Red Dot)
- Tip focuser: Filet SC 1,25"
- Diametrul focalizatorului: 1,25"
- Piggyback: nu
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 1,4kg
- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie


Galeria foto


Dacã pe lângã observatiile astronomice obisnuiti sã folositi telescopul si pentru astrofotografie la mãriri mari si în acelasi timp doriti si un sistem compact cu tub cât mai scurt si usor de transportat, atunci alegere idealã este unul dintre modele noastre cele mai populare: Maksutov-Cassegrain de 90 mm. Acoperirea de cãtre oglinda secundarã este de 32% imaginea obþinutã având un contrast foarte bun si fãrã erori de culoare. În afarã de satelitul natural al Pãmântului, putem observa și sateliții galileeni ai planetei Jupiter, respectiv satelitul uriaș al planetei Saturn, Titan. Putem observa o îmbunãtãțire a performanței, observãm mai multe obiectele Deep Sky, detaliile la nebuloase, roiuri și galaxii pot fi observate mai ușor și mai frumos. ||||||Caracteristici:- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain- Obiectiv: 90 mm- Distanta focala: 1250 mm- Rezolutie (arcsec.): 1,28- Raport focal: f/14- Magnitudine stelara: 12,5- Marire teoretica maxima: 180XMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: Super 10 mm(125x) si 25 mm(50x)- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")- Cautator: StarPointer (Red Dot)- Tip focuser: Filet SC 1,25"- Diametrul focalizatorului: 1,25"- Piggyback: nu- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 1,4kg- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data