Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic Skywatcher refractor 102/1000 OTA

Tub optic Skywatcher refractor 102/1000 OTA

1,395.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Telescopul 102/1000 de la SkyWatcher cu mărime clasică reprezintă unetalon al telescoapelor de 10 cm în rândul astronomilor amatori.

Putem observa cu ușurință diviziunea Cassini pe inelul planetei Saturn,încrețirea benzilor noroase de pe planeta Jupiter, și putem vedea și diferențede mărime la lunile Galilee în condiții de atmosferă ideale. În momenteleoportune putem vedea fazele planetelor Venus și Mercur, capacul de zăpadă șicontinentele pe Marte, și culoarea turcoaz a planetei Uranus.

Putem observa câteva sute de obiecte palide Deep Sky, de pe un cer întunecat dela țară roiurile globulare deja pot fi descompuse pe stele, putem vedea cuușurință forma nebuloaselor Ring și Dumbbell, detaliile nebuloasei Orion suntincredibile. Focuserul dințat standardde 50,8mm permite oculare și accesorii pe 2 inch, care permit un câmp vizualuriaș, cu stele punctiforme chiar și la marginea câmpului vizual (oglindazenitală de 2” vine ca accesoriu numai la modelul „deLux”). ObiecteleDeep Sky mai luminoase decât magnitudinea 10,5 indicate în atlasul stelarStar-Guide pot fi observate cu acest telescop.


Caracteristici:
- Tip:refractor acromat
-Obiectiv: 102 mm
-Distanta focala: 1000 mm
-Rezolutie (arcsec.): 1,13
- Raportfocal: f/9,8
-Magnitudine stelara: 11,8
- Marireteoretica maxima: 204X
Montura:
-Montura: fara montura
- Controlmiscare fina: -
-Trepied: -
Accesoriiincluse:
-Oculare: -
- Oglindadiagonala: -
-Cautator: 6x30 SpringLoad
- Tipfocuser: cremaliera 2"
-Diametrul focalizatorului: 2" cuadaptor 1,25"
-Piggyback: da
- Tavapentru accesorii: nu
-Contragreutate: nu
-Greutate ambalat: 4,2 kg
- Alte:software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie


Galeria foto


Telescopul 102/1000 de la SkyWatcher cu mărime clasică reprezintă unetalon al telescoapelor de 10 cm în rândul astronomilor amatori.Putem observa cu ușurință diviziunea Cassini pe inelul planetei Saturn,încrețirea benzilor noroase de pe planeta Jupiter, și putem vedea și diferențede mărime la lunile Galilee în condiții de atmosferă ideale. În momenteleoportune putem vedea fazele planetelor Venus și Mercur, capacul de zăpadă șicontinentele pe Marte, și culoarea turcoaz a planetei Uranus. Putem observa câteva sute de obiecte palide Deep Sky, de pe un cer întunecat dela țară roiurile globulare deja pot fi descompuse pe stele, putem vedea cuușurință forma nebuloaselor Ring și Dumbbell, detaliile nebuloasei Orion suntincredibile. Focuserul dințat standardde 50,8mm permite oculare și accesorii pe 2 inch, care permit un câmp vizualuriaș, cu stele punctiforme chiar și la marginea câmpului vizual (oglindazenitală de 2” vine ca accesoriu numai la modelul „deLux”). ObiecteleDeep Sky mai luminoase decât magnitudinea 10,5 indicate în atlasul stelarStar-Guide pot fi observate cu acest telescop. ||||||Caracteristici:- Tip:refractor acromat-Obiectiv: 102 mm-Distanta focala: 1000 mm-Rezolutie (arcsec.): 1,13- Raportfocal: f/9,8-Magnitudine stelara: 11,8- Marireteoretica maxima: 204XMontura:-Montura: fara montura- Controlmiscare fina: --Trepied: -Accesoriiincluse:-Oculare: -- Oglindadiagonala: --Cautator: 6x30 SpringLoad- Tipfocuser: cremaliera 2"-Diametrul focalizatorului: 2" cuadaptor 1,25"-Piggyback: da- Tavapentru accesorii: nu-Contragreutate: nu-Greutate ambalat: 4,2 kg- Alte:software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data