Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul meu ( 0)
Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic Skywatcher Quattro Foto-Newton 300/1200

Tub optic Skywatcher Quattro Foto-Newton 300/1200

5,920.00 RON
Livrare în 3-7zile

Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

Modelul 305/1200 este un telescop Newton mare de 30cm, cu o intensitate luminoasã de F/4, o alegere idealã pentru iubitorii de astrofotografie, pentru fotografierea obiectelor slab luminoase și observații vizuale.

Obiectele slab luminoase au nevoie de timpi de expunere lungi. În acest caz vã vine în ajutor acest telescop luminos, deoarece la aceeași timp de expunere are un rezultat semnificativ mai bun decât modele de intensitate mai micã.

Lungimea telescopului este mai mic, deoarece o focalã mai scurtã implicã un tub mai scurt, ceea ce îl face mai ușor de transportat și stã mai stabil pe mecanicã decât, de exemplu, modelul Skywatcher 305/1500 (F/5).

Noul focuser dezvoltat pe 2", LinearPower, implicã o mișcare mai finã decât majoritatea focuserelor Crayford și datoritã insertului de oțel poate fi solicitat mai mult și garanteazã o folosire mai îndelungatã. Desigur este dotat cu microfocus de 1:10 pentru setãri fine.

Tubul din fibrã de carbon este semnificativ mai ușor și mai rigid decât tubul din metal. Deoarece expansiunea este practic nulã, pãstreazã focalizarea mult mai precisã a telescopului, chiar și la schimbãri de temperaturã.

Este recomandat folosirea corectorului de comã, sã aveți prelucrare de tip punct și la marginea imaginii.

Desigur, telescopul poate fi utilizat și pentru observații vizuale, în special la observarea obiectelor Deep Sky, dar datoritã opticii de calitate, care are difracție limitatã, poate fi folosit și pentru mãriri mari, pentru Lunã și planete.


Caracteristici:
- Tip: telescop Newton - Black Diamond
- Diametru: 305mm
- Distanta focala: 1200mm
- Oglinda secumdara: 75mm
- Raport focal: f/4
- Magnitudine stelara maxima: 14,2
- Rezolutie (arcsec.):0,45
- Marire teoretica maxima: 600X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: -
- Cautator: 9x50 SpringLoad
- Tip focuser: LinearPower 2"
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutati: nu
- Greutate: 18kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantieModelul 305/1200 este un telescop Newton mare de 30cm, cu o intensitate luminoasã de F/4, o alegere idealã pentru iubitorii de astrofotografie, pentru fotografierea obiectelor slab luminoase și observații vizuale.Obiectele slab luminoase au nevoie de timpi de expunere lungi. În acest caz vã vine în ajutor acest telescop luminos, deoarece la aceeași timp de expunere are un rezultat semnificativ mai bun decât modele de intensitate mai micã. Lungimea telescopului este mai mic, deoarece o focalã mai scurtã implicã un tub mai scurt, ceea ce îl face mai ușor de transportat și stã mai stabil pe mecanicã decât, de exemplu, modelul Skywatcher 305/1500 (F/5).Noul focuser dezvoltat pe 2", LinearPower, implicã o mișcare mai finã decât majoritatea focuserelor Crayford și datoritã insertului de oțel poate fi solicitat mai mult și garanteazã o folosire mai îndelungatã. Desigur este dotat cu microfocus de 1:10 pentru setãri fine.Tubul din fibrã de carbon este semnificativ mai ușor și mai rigid decât tubul din metal. Deoarece expansiunea este practic nulã, pãstreazã focalizarea mult mai precisã a telescopului, chiar și la schimbãri de temperaturã.Este recomandat folosirea corectorului de comã, sã aveți prelucrare de tip punct și la marginea imaginii. Desigur, telescopul poate fi utilizat și pentru observații vizuale, în special la observarea obiectelor Deep Sky, dar datoritã opticii de calitate, care are difracție limitatã, poate fi folosit și pentru mãriri mari, pentru Lunã și planete.||||||Caracteristici:- Tip: telescop Newton - Black Diamond- Diametru: 305mm- Distanta focala: 1200mm- Oglinda secumdara: 75mm- Raport focal: f/4- Magnitudine stelara maxima: 14,2- Rezolutie (arcsec.):0,45- Marire teoretica maxima: 600XMontura:- Montura: fara montura - Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: - - Cautator: 9x50 SpringLoad- Tip focuser: LinearPower 2"- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutati: nu- Greutate: 18kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data