Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul meu ( 0)
Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic Skywatcher Newton 250/1200 OTAW

Tub optic Skywatcher Newton 250/1200 OTAW

2,650.00 RON
Livrare în 3-7zile

Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

Telescopul reflector Skywatcher Newton 254/1200mm este un instrument serios, un telescop de viațã lungã. Instrument foarte versatil, este folosit și la noi în țarã și în strãinãtate, cu rezultate excelente, multe persoane folosesc acest tip pentru observații vizuale sau fotografice. Ne putem aventura cu el la magnitudini stelare 15, așa cã pe un cer întunecat detaliile galaxiilor (spirale etc.) și detaliile nebuloaselor luminoase devin aproape fotografice. Dat fiind faptul cã obiectivul este prelucrat foarte precis, și prezintã, prin urmare, o calitate foarte bunã, este excelent și pentru observații lunare și planetare. Cu un aer calm, observãm în detaliu planete și suprafața Lunii, dar este la fel de potrivit pentru o examinare atentã a stelelor duble, pentru cã rezoluția oglinzii de 254mm este de sub 0,5"(secunde de arc).

Recomandãm sã folosiți și pentru astrofoto, optica este precisã pentru Lunã și planete, putem focusa imaginea cu accesoriul standard, focuserul Crayford pe 2”. Intensitatea luminoasã de F/4,8 este destul de scurt pentru fotografierea obiectelor Deep Sky (palide), iar distanța focalã de 1200mm permite mãriri suficiente pentru ca obiectele de dimensiune micã (ex galaxiile) sã aparã cu detalii pe imagini. Focuserul de 2” permite folosirea accesoriilor fotografice (ex corector de coma).

Setarea opticii, cu șuruburile din spatele telescopului permite o colimare fãrã unelte, rapidã și ușoarã, în cazul în care devine necesarã dupã un drum denivelat (literalmente). (Pentru ușurarea ajustãrilor recomandãm un laser de colimare sau un ocular de colimare).
Dacã pentru observații vizuale este suficientã montura EQ5 cu picioare din oțel, pentru observații fotografice recomandãm montura mai precisã sau mai stabilã HEQ5-PRO sau EQ6 PRO.


Caracteristici:
- Tip: telescop Newton - Black Diamond
- Obiectiv: 254mm
- Distanta focala: 1200mm
- Oglinda secumdara: 58mm
- Raport focal: f/4.8
- Magnitudine stelara: 14.7
- Rezolutie (arcsec.): 0,45
- Marire teoretica maxima: 400x
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: -
- Cautator: 9x50 SpringLoad
-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutati: nu
- Greutate: 14,4kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantieTelescopul reflector Skywatcher Newton 254/1200mm este un instrument serios, un telescop de viațã lungã. Instrument foarte versatil, este folosit și la noi în țarã și în strãinãtate, cu rezultate excelente, multe persoane folosesc acest tip pentru observații vizuale sau fotografice. Ne putem aventura cu el la magnitudini stelare 15, așa cã pe un cer întunecat detaliile galaxiilor (spirale etc.) și detaliile nebuloaselor luminoase devin aproape fotografice. Dat fiind faptul cã obiectivul este prelucrat foarte precis, și prezintã, prin urmare, o calitate foarte bunã, este excelent și pentru observații lunare și planetare. Cu un aer calm, observãm în detaliu planete și suprafața Lunii, dar este la fel de potrivit pentru o examinare atentã a stelelor duble, pentru cã rezoluția oglinzii de 254mm este de sub 0,5"(secunde de arc).Recomandãm sã folosiți și pentru astrofoto, optica este precisã pentru Lunã și planete, putem focusa imaginea cu accesoriul standard, focuserul Crayford pe 2”. Intensitatea luminoasã de F/4,8 este destul de scurt pentru fotografierea obiectelor Deep Sky (palide), iar distanța focalã de 1200mm permite mãriri suficiente pentru ca obiectele de dimensiune micã (ex galaxiile) sã aparã cu detalii pe imagini. Focuserul de 2” permite folosirea accesoriilor fotografice (ex corector de coma).Setarea opticii, cu șuruburile din spatele telescopului permite o colimare fãrã unelte, rapidã și ușoarã, în cazul în care devine necesarã dupã un drum denivelat (literalmente). (Pentru ușurarea ajustãrilor recomandãm un laser de colimare sau un ocular de colimare).Dacã pentru observații vizuale este suficientã montura EQ5 cu picioare din oțel, pentru observații fotografice recomandãm montura mai precisã sau mai stabilã HEQ5-PRO sau EQ6 PRO.||||||Caracteristici:- Tip: telescop Newton - Black Diamond- Obiectiv: 254mm- Distanta focala: 1200mm- Oglinda secumdara: 58mm- Raport focal: f/4.8- Magnitudine stelara: 14.7- Rezolutie (arcsec.): 0,45- Marire teoretica maxima: 400xMontura:- Montura: fara montura - Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: - - Cautator: 9x50 SpringLoad-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutati: nu- Greutate: 14,4kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data