Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic Skywatcher Newton 130/650 OTAW

Tub optic Skywatcher Newton 130/650 OTAW

1,120.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Obiectivul de 130/650 a telescopului, în afară de observațiile Lunare și Planetare, ne permite să observăm și obiecte Deep Sky palide, mai ales dacă suntem într-o zonă întunecată. Oglinda principală la cele mai multe telescoape mici au o formă sferică, însă telescopul 130/650 are o oglindă parabolică, care permite acestui telescop să fie excelent la observații la măriri mari. Puterea luminoasă de F/5 (sau raportul focal) înseamnă implicit o construcție scurtă, astfel telescopul poate fi transportat și manevrat ușor, iar montura o ține stabilă. Focusul oglinzii principale de 650mm ne îndeamnă la măriri mai mici, însă din cauza calității excelente a opticii, cu oculare cu distanța focală scurtă sau interpunerea unei lentile Barlow, putem să facem observații și la măriri mai mari.

La modelul 130/650 W are microfocuser de 2" Crayford cu reductie 1:10, cu ajutorul căruia putem seta contrastul imaginii foarte precis, și ne permite folosirea accesoriilor pe 2" (de ex: corector de coma), care ne sunt de ajutor mai ales la astrofotografii.


Caracteristici:
- Tip: telescop Newton - Black Diamond
- Obiectiv: 130mm, parabolica
- Distanta focala: 650mm
- Oglinda secundara: 34,5mm
- Raport focal: f/5
- Magnitudine stelara: 13.3
- Rezolutie (arcsec.): 0.9
- Marire teoretica maxima: 260X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: -
- Cautator: 6x30 SpringLoad
-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutati: nu
- Greutate: 4 kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie


Galeria foto


Obiectivul de 130/650 a telescopului, în afarã de observațiile Lunare și Planetare, ne permite sã observãm și obiecte Deep Sky palide, mai ales dacã suntem într-o zonã întunecatã. Oglinda principalã la cele mai multe telescoape mici au o formã sfericã, însã telescopul 130/650 are o oglindã parabolicã, care permite acestui telescop sã fie excelent la observații la mãriri mari. Puterea luminoasã de F/5 (sau raportul focal) înseamnã implicit o construcție scurtã, astfel telescopul poate fi transportat și manevrat ușor, iar montura o ține stabilã. Focusul oglinzii principale de 650mm ne îndeamnã la mãriri mai mici, însã din cauza calitãții excelente a opticii, cu oculare cu distanța focalã scurtã sau interpunerea unei lentile Barlow, putem sã facem observații și la mãriri mai mari. La modelul 130/650 W are microfocuser de 2" Crayford cu reductie 1:10, cu ajutorul cãruia putem seta contrastul imaginii foarte precis, și ne permite folosirea accesoriilor pe 2" (de ex: corector de coma), care ne sunt de ajutor mai ales la astrofotografii.||||||Caracteristici: - Tip: telescop Newton - Black Diamond- Obiectiv: 130mm, parabolica- Distanta focala: 650mm- Oglinda secundara: 34,5mm- Raport focal: f/5- Magnitudine stelara: 13.3- Rezolutie (arcsec.): 0.9- Marire teoretica maxima: 260XMontura:- Montura: fara montura - Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: - - Cautator: 6x30 SpringLoad-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutati: nu- Greutate: 4 kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data