Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / / Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 150 OTAW

Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 150 OTAW

3,520.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

MAK-ul 150/1800 este un instrument excelent și compact, care poate fi transportat ușor și din cauza diametrului mare poate să adune o cantitate mare de lumină. Cea mai mică mărire poate fi realizată cu un ocular de 50mm, și va fi o mărire de 36x, care este suficientă pentru observații Deep Sky. Din cauza focusului lung și a obstrucției temperate (47mm, deci 31%), poate fi folosit la măriri mari, pentru observații lunare sau rezolvarea stelelor duble. În condiții atmosferice excelente putem să ne aventurăm și la măriri de 350x. Tubul este închis, ferit astfel de mișcarea aerului din interior și de murdărirea lentilelor interioare. Cu o montură stabilă, este ideal pentru Lună și planete.

Este adecvat și pentru fotografi astro, Luna și planetele pot fi fotografiate excelent cu ușurință. Fotografierea obiectelor palide poate fi făcută numai limitat din cauza distanței focale mari.
Greutatea tubului este de numai 5.6kg, lungimea de numai 520mm. O montură EQ5 îl suportă cu ușurință (pentru observații vizuale), pentru fotografiere recomandăm o montură HEQ5 sau EQ6.
Accesoriile incluse: un căutător de 9x50, oglindă diagonală de 2" dielectrică (cu reflexie de 99%), ocular Apex de 28mm.

Caracteristici:
- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain
- Obiectiv: 150 mm
- Distanta focala: 1800 mm
- Rezolutie (arcsec.): 0,77
- Raport focal: f/12
- Magnitudine stelara: 12,7
- Marire teoretica maxima: 300x
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: APEX 28mm (64,3x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (2") cu adaptor1,25"
- Cautator: 9x50 SpringLoad
- Tip focuser: Filet SC 2"
- Diametrul focalizatorului: 2"
- Piggyback: nu
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 5,6 kg
- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantieMAK-ul 150/1800 este un instrument excelent și compact, care poate fi transportat ușor și din cauza diametrului mare poate sã adune o cantitate mare de luminã. Cea mai micã mãrire poate fi realizatã cu un ocular de 50mm, și va fi o mãrire de 36x, care este suficientã pentru observații Deep Sky. Din cauza focusului lung și a obstrucției temperate (47mm, deci 31%), poate fi folosit la mãriri mari, pentru observații lunare sau rezolvarea stelelor duble. În condiții atmosferice excelente putem sã ne aventurãm și la mãriri de 350x. Tubul este închis, ferit astfel de mișcarea aerului din interior și de murdãrirea lentilelor interioare. Cu o monturã stabilã, este ideal pentru Lunã și planete.Este adecvat și pentru fotografi astro, Luna și planetele pot fi fotografiate excelent cu ușurințã. Fotografierea obiectelor palide poate fi fãcutã numai limitat din cauza distanței focale mari. Greutatea tubului este de numai 5.6kg, lungimea de numai 520mm. O monturã EQ5 îl suportã cu ușurințã (pentru observații vizuale), pentru fotografiere recomandãm o monturã HEQ5 sau EQ6.Accesoriile incluse: un cãutãtor de 9x50, oglindã diagonalã de 2" dielectricã (cu reflexie de 99%), ocular Apex de 28mm. Caracteristici:- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain- Obiectiv: 150 mm- Distanta focala: 1800 mm- Rezolutie (arcsec.): 0,77- Raport focal: f/12- Magnitudine stelara: 12,7- Marire teoretica maxima: 300xMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: APEX 28mm (64,3x)- Oglinda diagonala: 90 grade (2") cu adaptor1,25"- Cautator: 9x50 SpringLoad- Tip focuser: Filet SC 2"- Diametrul focalizatorului: 2"- Piggyback: nu- Tava pentru accesorii: da- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 5,6 kg- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data