Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 127 Red OTA

Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 127 Red OTA

1,790.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Telescopul cu deschidere de 127mm este unul compact, cuajutorul căruia urmărim mai multe obiecte de pe cer decât cu modelul 90mm sau 102mm. Obstrucția centrală este denumai 30%, astfel avem o imagine cu contrast și la măriri mai mari. Față detelescoapele cu diametrul asemănător (ex 130/650, 130/900) este semnificativ maiscurt și ușor, astfel poate fi transportat mai ușor. În limitele grosismentuluirecomandat (37,5x-250x) performează excelent. Atât la Lună și la planete, câtși la obiecte Deep Sky mai luminoase vom putea face observații excelente. Pepartea de jos a telescopului avem conectică cu șină de prismă, pe care găsim șifilet standard pentru trepiede foto, îl putem astfel folosi și pe un trepiedmai puternic pentru observații (ex observații pe timp de zi cu prismă Amici).

Telescopul este dotat cu filet de M42x0,75 numit filet–T2 cu care se pot fixa aparate foto pentru fotografia în focar. Sistemele de telescoape Maksutov-Cassegrain sunt de asemenea utilizate cateleobiective de către fotografi datorită distanţei focale lungi şi calităţii imaginiiobţinute. Telescoapele Macsutov Cassegrain pot fi fixate pe trepiede fotosi pot fi utilizate pentru observaţii vizuale sau fotografie. Dacă aveţinevoie de un telescop uşor de transportat şi uşor de utilizat atunci o cea maibună alegere este tubul Maksutov-Cassegrain.


Caracteristici:
- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain
- Obiectiv: 127 mm
- Distanta focala: 1500 mm
- Rezolutie (arcsec.): 0,91
- Raport focal: f/11,8
- Magnitudine stelara: 12,3
- Marire teoretica maxima: 254X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: Super 10 mm(150x) si 25 mm(60x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")
- Cautator: 6x30 SpringLoad
- Tip focuser: Filet SC 1,25"
- Diametrul focalizatorului: 1,25"
- Piggyback: nu
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 3,5 kg
- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie

Produse complementare

  • Geanta de transport pentru Maksutov
    235.00 RON

Galeria foto


Telescopul cu deschidere de 127mm este unul compact, cuajutorul căruia urmărim mai multe obiecte de pe cer decât cu modelul 90mm sau 102mm. Obstrucția centrală este denumai 30%, astfel avem o imagine cu contrast și la măriri mai mari. Față detelescoapele cu diametrul asemănător (ex 130/650, 130/900) este semnificativ maiscurt și ușor, astfel poate fi transportat mai ușor. În limitele grosismentuluirecomandat (37,5x-250x) performează excelent. Atât la Lună și la planete, câtși la obiecte Deep Sky mai luminoase vom putea face observații excelente. Pepartea de jos a telescopului avem conectică cu șină de prismă, pe care găsim șifilet standard pentru trepiede foto, îl putem astfel folosi și pe un trepiedmai puternic pentru observații (ex observații pe timp de zi cu prismă Amici).Telescopul este dotat cu filet de M42x0,75 numit filet–T2 cu care se pot fixa aparate foto pentru fotografia în focar. Sistemele de telescoape Maksutov-Cassegrain sunt de asemenea utilizate cateleobiective de către fotografi datorită distanţei focale lungi şi calităţii imaginiiobţinute. Telescoapele Macsutov Cassegrain pot fi fixate pe trepiede fotosi pot fi utilizate pentru observaţii vizuale sau fotografie. Dacă aveţinevoie de un telescop uşor de transportat şi uşor de utilizat atunci o cea maibună alegere este tubul Maksutov-Cassegrain.||||||Caracteristici:- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain- Obiectiv: 127 mm- Distanta focala: 1500 mm- Rezolutie (arcsec.): 0,91- Raport focal: f/11,8- Magnitudine stelara: 12,3- Marire teoretica maxima: 254XMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: Super 10 mm(150x) si 25 mm(60x)- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")- Cautator: 6x30 SpringLoad- Tip focuser: Filet SC 1,25"- Diametrul focalizatorului: 1,25"- Piggyback: nu- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 3,5 kg- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data