Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 102 OTA

Tub optic SkyWatcher Maksutov-Cassegrain 102 OTA

1,160.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Datorită tubului scurt îl putem transporta foarte ușor, și ne oferă detalii fine de pe suprafața planetelor.

Telescopul cu deschiderea de 102mm este unul compact, cu ajutorul căruia putem urmări mai multe obiecte de pe cer decât cu modelul de 90mm. Acoperirea centrală este de numai 30%, astfel avem o imagine cu un contrast foarte bun și la măriri mari. Dezavantajul este că, din cauza obstrucției centrale, are o imagine cu un contrast mai slab.
Totuși, în domeniul grosismentului recomandat (32-200x), o să avem o performanță bună. Atât la Lună și planete, cât și la obiectele Deep Sky mai luminoase vom descoperi detalii frumoase.

Pe partea de jos a tubului avem și filet pentru trepied foto, astfel încât îl putem folosi pentru observații și pe un trepied foto mai puternic (ex. observații pe timp de zi cu prisma Amici). Într-o geantă de transport 20x20x40, pe care o putem cumpăra separat, încape comod și poate fi transportat ușor. Pentru focuserul standard de 31,7mm, vin ca accesoriu o oglindă zenitală și oculare de Plossl 10mm, care pot fi extinse desigur cumpărând și alte oculare. Focuserul are și un filet T care ne ajută să cuplăm un aparat foto.


Caracteristici:
- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain
- Obiectiv: 102 mm
- Distanta focala: 1300 mm
- Rezolutie (arcsec.): 1,13
- Raport focal: f/12,7
- Magnitudine stelara: 12,7
- Marire teoretica maxima: 204X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: Super 10mm(130x) si 25 mm(52x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")
- Cautator: StarPointer (Red Dot)
- Tip focuser: Filet SC 1,25"
- Diametrul focalizatorului: 1,25"
- Piggyback: nu
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 1,9kg
- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie


Galeria foto


Datoritã tubului scurt îl putem transporta foarte ușor, și ne oferã detalii fine de pe suprafața planetelor. Telescopul cu deschiderea de 102mm este unul compact, cu ajutorul cãruia putem urmãri mai multe obiecte de pe cer decât cu modelul de 90mm. Acoperirea centralã este de numai 30%, astfel avem o imagine cu un contrast foarte bun și la mãriri mari. Dezavantajul este cã, din cauza obstrucției centrale, are o imagine cu un contrast mai slab.Totuși, în domeniul grosismentului recomandat (32-200x), o sã avem o performanțã bunã. Atât la Lunã și planete, cât și la obiectele Deep Sky mai luminoase vom descoperi detalii frumoase. Pe partea de jos a tubului avem și filet pentru trepied foto, astfel încât îl putem folosi pentru observații și pe un trepied foto mai puternic (ex. observații pe timp de zi cu prisma Amici). Într-o geantã de transport 20x20x40, pe care o putem cumpãra separat, încape comod și poate fi transportat ușor. Pentru focuserul standard de 31,7mm, vin ca accesoriu o oglindã zenitalã și oculare de Plossl 10mm, care pot fi extinse desigur cumpãrând și alte oculare. Focuserul are și un filet T care ne ajutã sã cuplãm un aparat foto.||||||Caracteristici:- Tip: Reflector Maksutov-Cassegrain- Obiectiv: 102 mm- Distanta focala: 1300 mm- Rezolutie (arcsec.): 1,13- Raport focal: f/12,7- Magnitudine stelara: 12,7- Marire teoretica maxima: 204XMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: Super 10mm(130x) si 25 mm(52x)- Oglinda diagonala: 90 grade (1,25")- Cautator: StarPointer (Red Dot)- Tip focuser: Filet SC 1,25"- Diametrul focalizatorului: 1,25"- Piggyback: nu- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 1,9kg- Alte: software planetariu, manual de utilizare in limb.rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data