Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Newton/Reflectoare / Telescop Newton SkyWatcher Quattro 250/1000 AZ-EQ6 GoTo

Telescop Newton SkyWatcher Quattro 250/1000 AZ-EQ6 GoTo

În curând

Brand: Sky-Watcher

Modelul 254/1000 este un telescop Newton mare de 25cm, cu o intensitate luminoasă de F/4, o alegere ideală pentru iubitorii de astrofotografie, pentru fotografierea obiectelor slab luminoase și observații vizuale.
Obiectele slab luminoase au nevoie de timpi de expunere lungi. În acest caz vă vine în ajutor acest telescop luminos, deoarece la aceeași timp de expunere are un rezultat semnificativ mai bun decât modele de intensitate mai mică.

Lungimea telescopului este mai mic, deoarece o focală mai scurtă implică un tub mai scurt, ceea ce îl face mai ușor de transportat și stă mai stabil pe mecanică decât, de exemplu, modelul Skywatcher 252/1200 (F/5).

Deoarece expansiunea este practic nulă, păstrează focalizarea mult mai precisă a telescopului, chiar și la schimbări de temperatură.
Este recomandat folosirea corectorului de comă, să aveți prelucrare de tip punct și la marginea imaginii.
Desigur, telescopul poate fi utilizat și pentru observații vizuale, în special la observarea obiectelor Deep Sky, dar datorită opticii de calitate, care are difracție limitată, poate fi folosit și pentru măriri mari, pentru Lună și planete.

Montura este de tip GoTo, unde telecomanda poate executa căutare automată, baza de date conține cca. 42900 de obiecte, din care - selectând prin sistemul de meniu - telescopul se va poziționa automat pe aceste obiecte.

Montura este caracterizată de o prelucrare precisă, fiecare axă, componentele care se mișcă sunt montate cu rulmenți și pot fi setate precis. Sarcina maximă admisă depinde de tipul de tub și este între 17-23 de kg, astfel încât poate susține atât un refractor cu diametrul de 150mm, cât și un Newton cu diametrul de 250-300mm. Greutatea proprie este de 16kg, astfel poate fi transportată ușor cu mașina într-o geantă potrivită, fiind astfel este recomandat și pentru cei care vor să o transporte.

Urmărirea este de asemenea foarte precisă, deoarece motorașul cu micro pasuri transmite sarcina printr-o curea cu nervuri, astfel nu are joc mort și erorile periodice sunt minimale.


Caracteristici:
- Tip: telescop Newton - Black Diamond
- Diametru:250mm
- Distantafocala: 1000mm
- Oglinda secundara: 70mm
- Raportfocal: f/4
- Magnitudinestelara maxima: 14,5
- Rezolutie(arcsec.):0,45
- Marireteoretica maxima: 500X
Montura:
- Montura: ecuatoriala germana EQ6 PRO și azimutala
- Control miscare: GoTo
- Trepied: otel reglabil 85-147 cm
Accesorii incluse:
- Oculare: -
- Cautator: 9x50 SpringLoad
-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutati:2x5kg
- Tava pentru accesorii: da
- Greutate: 53kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare inlimb. rom., cert. de garantie

Produse complementare

  • Alimentator de la 220V la 12V
    195.00 RON


Modelul 254/1000 este un telescop Newton mare de 25cm, cu o intensitate luminoasã de F/4, o alegere idealã pentru iubitorii de astrofotografie, pentru fotografierea obiectelor slab luminoase și observații vizuale.Obiectele slab luminoase au nevoie de timpi de expunere lungi. În acest caz vã vine în ajutor acest telescop luminos, deoarece la aceeași timp de expunere are un rezultat semnificativ mai bun decât modele de intensitate mai micã.Lungimea telescopului este mai mic, deoarece o focalã mai scurtã implicã un tub mai scurt, ceea ce îl face mai ușor de transportat și stã mai stabil pe mecanicã decât, de exemplu, modelul Skywatcher 252/1200 (F/5).Deoarece expansiunea este practic nulã, pãstreazã focalizarea mult mai precisã a telescopului, chiar și la schimbãri de temperaturã.Este recomandat folosirea corectorului de comã, sã aveți prelucrare de tip punct și la marginea imaginii. Desigur, telescopul poate fi utilizat și pentru observații vizuale, în special la observarea obiectelor Deep Sky, dar datoritã opticii de calitate, care are difracție limitatã, poate fi folosit și pentru mãriri mari, pentru Lunã și planete.Montura este de tip GoTo, unde telecomanda poate executa cãutare automatã, baza de date conține cca. 42900 de obiecte, din care - selectând prin sistemul de meniu - telescopul se va poziționa automat pe aceste obiecte. Montura este caracterizatã de o prelucrare precisã, fiecare axã, componentele care se mișcã sunt montate cu rulmenți și pot fi setate precis. Sarcina maximã admisã depinde de tipul de tub și este între 17-23 de kg, astfel încât poate susține atât un refractor cu diametrul de 150mm, cât și un Newton cu diametrul de 250-300mm. Greutatea proprie este de 16kg, astfel poate fi transportatã ușor cu mașina într-o geantã potrivitã, fiind astfel este recomandat și pentru cei care vor sã o transporte. Urmãrirea este de asemenea foarte precisã, deoarece motorașul cu micro pasuri transmite sarcina printr-o curea cu nervuri, astfel nu are joc mort și erorile periodice sunt minimale. ||||||Caracteristici:- Tip: telescop Newton - Black Diamond- Diametru:250mm- Distantafocala: 1000mm- Oglinda secundara: 70mm- Raportfocal: f/4- Magnitudinestelara maxima: 14,5- Rezolutie(arcsec.):0,45- Marireteoretica maxima: 500XMontura:- Montura: ecuatoriala germana EQ6 PRO și azimutala- Control miscare: GoTo- Trepied: otel reglabil 85-147 cmAccesorii incluse:- Oculare: -- Cautator: 9x50 SpringLoad-Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: da- Contragreutati:2x5kg- Tava pentru accesorii: da- Greutate: 53kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare inlimb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data