Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Newton/Reflectoare / Telescop Newton SkyWatcher 150/1200 NEQ3

Telescop Newton SkyWatcher 150/1200 NEQ3

2,070.00 RON
Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Telescopul Newton SkyWatcher 150/1200, este unul din cele mai bune telescoape Newton.

Calitatea excelentă a opticii și oglinda secundară mică ne oferă o imagine detaliată și la măriri mari la Lună și la planete.
Telescopul cu raport focal f/8 este recomandat în special astronomilor amatori care preferă observarea lunei şi a planetelor, deoarece oglinda principală paraboidală precis realizată, fiind mai slab iluminată, este capabilă de măriri mai mari, decât tipul de telescop cu focusare de 150/750. Oglinda secundară are difracţie limitată, ceea ce ajută la redarea unor imagini mai contrastante, clare, mai frumoase şi mai detaliate despre lună, planete, stele.
În afară de aceasta, prin ajustarea ocularelor potrivite, vom putea ajunge şi la o mărire mai mică, ca să nu renunţăm nici la posibilitatea obsevării stelelor mai mici.
Capacitatea de mărire porneşte de la 30x şi ajunge la 350-400x în condiţii excepţionale (bineînţeles acest lucru este posibil doar prin achiziţionarea ocularelor cu diferite focusări).

Montura şi focuserul din metal dotat cu frână reglabilă cresc valoarea tubului. Focuserul este dotat cu doiuă filete T2, care permit conectarea unui adaptor de cameră sau a unui aparat de fotografiat digital.

Cele două oculare Barium din pachet (10 și 25mm) permit măriri de 120x și 48x, însă cu ajutorul lentilei Barlow acromatic de 2x aceste măriri pot fi dublate. Putem ajunge astfel la o paletă de măriri de 48x, 96x, 120x și 240x cu accesoriile incluse.


Oglinda secundară are mărime moderată și brațe subțiri (de 0.5mm), care ajută la o imagine cu contrast.

Montura NEQ3 este dotată cu reglare fină manuală, însă putem să o dotăm cu o sumedenie de accesorii, (motoraș pentru urmărire, sistem GoTo, lunetă polară etc). Pe inelele tubului avem un conector (Piggyback) pentru aparate foto (pentru a conecta un aparat foto pentru navigare prin fotografii).

Vă atragem atenţia că realizăm setarea înălţimii polilor fără nicio taxă, deoarece, sub presiune, şurubul cu care se setează înălţimea polilor se poate deforma.


Caracteristici:
- Tip: telescop Newton - Black Diamond
- Obiectiv: 150 mm, parabolic
- Distanta focala: 1200 mm
- Raport focal: f/8
- Magnitudine stelara: 12.7
- Rezolutie (arcsec.): 0,8
- Marire teoretica maxima: 300X
Montura:
- Montura: ecuatoriala germana EQ3
- Control miscare fina: RA/DEC
- Trepied: aluminiu reglabil 70-119 cm
Accesorii incluse:
- Oculare: Super 10mm(120x) si 25mm(48x)
- Cautator: 6x30 SpringLoad
- Tip focuser: cremaliera 1,25"
- Diametrul focalizatorului: 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutati: 3kg si 1,8kg
- Greutate: 23kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare inlimb. rom., cert. de garantie
Puteri de marire obtinute cu ocularele:
48x: cu ocular de 25mm
120x: cu ocular de 10mm

Produse complementare

  • Set cu oculare GoldLine 31,7mm
    1,055.00 RON
  • Adaptor Smartphone BTC
    95.00 RON
  • Seturi de filtre colorate GSO
    240.00 RON

Galeria foto


Telescopul Newton SkyWatcher 150/1200, este unul din cele mai bune telescoape Newton. Calitatea excelentă a opticii și oglinda secundară mică ne oferă o imagine detaliată și la măriri mari la Lună și la planete.Telescopul cu raport focal f/8 este recomandat în special astronomilor amatori care preferă observarea lunei şi a planetelor, deoarece oglinda principală paraboidală precis realizată, fiind mai slab iluminată, este capabilă de măriri mai mari, decât tipul de telescop cu focusare de 150/750. Oglinda secundară are difracţie limitată, ceea ce ajută la redarea unor imagini mai contrastante, clare, mai frumoase şi mai detaliate despre lună, planete, stele. În afară de aceasta, prin ajustarea ocularelor potrivite, vom putea ajunge şi la o mărire mai mică, ca să nu renunţăm nici la posibilitatea obsevării stelelor mai mici. Capacitatea de mărire porneşte de la 30x şi ajunge la 350-400x în condiţii excepţionale (bineînţeles acest lucru este posibil doar prin achiziţionarea ocularelor cu diferite focusări).Montura şi focuserul din metal dotat cu frână reglabilă cresc valoarea tubului. Focuserul este dotat cu doiuă filete T2, care permit conectarea unui adaptor de cameră sau a unui aparat de fotografiat digital. Cele două oculare Barium din pachet (10 și 25mm) permit măriri de 120x și 48x, însă cu ajutorul lentilei Barlow acromatic de 2x aceste măriri pot fi dublate. Putem ajunge astfel la o paletă de măriri de 48x, 96x, 120x și 240x cu accesoriile incluse. Oglinda secundară are mărime moderată și brațe subțiri (de 0.5mm), care ajută la o imagine cu contrast. Montura NEQ3 este dotată cu reglare fină manuală, însă putem să o dotăm cu o sumedenie de accesorii, (motoraș pentru urmărire, sistem GoTo, lunetă polară etc). Pe inelele tubului avem un conector (Piggyback) pentru aparate foto (pentru a conecta un aparat foto pentru navigare prin fotografii).Vă atragem atenţia că realizăm setarea înălţimii polilor fără nicio taxă, deoarece, sub presiune, şurubul cu care se setează înălţimea polilor se poate deforma.||||||Caracteristici:- Tip: telescop Newton - Black Diamond- Obiectiv: 150 mm, parabolic- Distanta focala: 1200 mm- Raport focal: f/8- Magnitudine stelara: 12.7- Rezolutie (arcsec.): 0,8- Marire teoretica maxima: 300XMontura:- Montura: ecuatoriala germana EQ3- Control miscare fina: RA/DEC- Trepied: aluminiu reglabil 70-119 cmAccesorii incluse:- Oculare: Super 10mm(120x) si 25mm(48x)- Cautator: 6x30 SpringLoad- Tip focuser: cremaliera 1,25"- Diametrul focalizatorului: 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: da- Contragreutati: 3kg si 1,8kg- Greutate: 23kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare inlimb. rom., cert. de garantie Puteri de marire obtinute cu ocularele:48x: cu ocular de 25mm120x: cu ocular de 10mm

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data