Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul meu ( 0)
Toate produsele / Monturi si accesorii / Telecomanda SynScan Tour

Telecomanda SynScan Tour

1,500.00 RON
(-10%)
1,350.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

Telecomanda GOTO multifuncționalã SynScan Tour
Aparat multifuncțional cu ecran tactil, care în afarã de funcția de a comanda montura are o sumedenie de servicii extra. Este compatibil cu majoritatea monturilor SkyWatcher, Celestron și Orion.

Este compatibil cu majoritatea monturilor GoTo, SynTrek sau Autotrek de tip ecuatorial sau azimutal, produse de SkyWatcher, Celestron și Orion. Așadar, în locul unitãții de control originalã avem de-a face cu o unitate de control mai amplã, mai deșteaptã, cu mai multe date.
Controlerul GoTo este în același timp și un program tip planetariu, putem selecta obiectele dorite printr-o simplã atingere a ecranului. Ecranul tactil color de dimensiuni generoase de 3.4” (86mm) poate fi folosit atât cu degetul cât și navigând cu creionașul (stylus) inclus, dar putem folosi și butonașele laterale pentru selectarea meniurilor și a obiectelor. Aparatul include și o busolã (și giroscop), astfel SynScan Tour știe fãrã calibrare în ce direcție îl mișcãm. Așa se face cã -similar cu telefoanele smart sau cu tabletele-, mișcându-l cãtre cer deseneazã pe ecran harta și aratã atracțiile, planetele și obiectele Deep Sky și alte curiozitãți cu o precizie incredibilã.

SynScan Tour poate fi folosit fãrã sã fie conectat la monturã. Programul planetariu inclus este excelent pentru a planifica observațiile de noapte. Ne prezintã foarte multe informații utile despre obiectul selectat, atât prin text cât și prin fișier audio (în limba englezã), iar despre obiectele mai spectaculoase ne aratã și fotografii.

În afarã de programul de planetariu și controlul telescopului, cuprinde foarte multe funcții extra:
- Prin Enciclopedie aflãm informații utile despre:
- obiectele sistemului solar
- constelații și istoria acestora
- previziuni astronomice (eclipsele Lunare si Solare, ploi de meteoriți)
- despre telescoape (despre tipuri, avantaje-dezavantaje, istorie)
- personaje importante din punct de vedere al științei

Stocare Media
– în afarã de imaginile și fișierele audio predefinite putem copia fișierele noastre media (audio, video, imagini). Astfel, în timpul observațiilor putem asculta chiar și muzica favoritã

Alte funcții:
-calculator, notițe, busolã, înregistrare voce, feng shui
Este recomandat atât pentru începãtori cât și pentru avansați.


Caracteristici:
Tip: telecomanda SynScan Tour
Recomandat: EQ3/EQ5/HEQ5/EQ6 GoTo Syntrek sau Autotrek
Compatibil: SkyWatcher, Celestron, si Orion
Display: 3.5” TFT LCD
Display resolution: 320x240
Sensors: Digital Compass and tilt sensorTelecomanda GOTO multifuncționalã SynScan TourAparat multifuncțional cu ecran tactil, care în afarã de funcția de a comanda montura are o sumedenie de servicii extra. Este compatibil cu majoritatea monturilor SkyWatcher, Celestron și Orion.Este compatibil cu majoritatea monturilor GoTo, SynTrek sau Autotrek de tip ecuatorial sau azimutal, produse de SkyWatcher, Celestron și Orion. Așadar, în locul unitãții de control originalã avem de-a face cu o unitate de control mai amplã, mai deșteaptã, cu mai multe date. Controlerul GoTo este în același timp și un program tip planetariu, putem selecta obiectele dorite printr-o simplã atingere a ecranului. Ecranul tactil color de dimensiuni generoase de 3.4” (86mm) poate fi folosit atât cu degetul cât și navigând cu creionașul (stylus) inclus, dar putem folosi și butonașele laterale pentru selectarea meniurilor și a obiectelor. Aparatul include și o busolã (și giroscop), astfel SynScan Tour știe fãrã calibrare în ce direcție îl mișcãm. Așa se face cã -similar cu telefoanele smart sau cu tabletele-, mișcându-l cãtre cer deseneazã pe ecran harta și aratã atracțiile, planetele și obiectele Deep Sky și alte curiozitãți cu o precizie incredibilã. SynScan Tour poate fi folosit fãrã sã fie conectat la monturã. Programul planetariu inclus este excelent pentru a planifica observațiile de noapte. Ne prezintã foarte multe informații utile despre obiectul selectat, atât prin text cât și prin fișier audio (în limba englezã), iar despre obiectele mai spectaculoase ne aratã și fotografii. În afarã de programul de planetariu și controlul telescopului, cuprinde foarte multe funcții extra:- Prin Enciclopedie aflãm informații utile despre:- obiectele sistemului solar- constelații și istoria acestora- previziuni astronomice (eclipsele Lunare si Solare, ploi de meteoriți)- despre telescoape (despre tipuri, avantaje-dezavantaje, istorie)- personaje importante din punct de vedere al științeiStocare Media – în afarã de imaginile și fișierele audio predefinite putem copia fișierele noastre media (audio, video, imagini). Astfel, în timpul observațiilor putem asculta chiar și muzica favoritãAlte funcții: -calculator, notițe, busolã, înregistrare voce, feng shuiEste recomandat atât pentru începãtori cât și pentru avansați.||||||Caracteristici:Tip: telecomanda SynScan TourRecomandat: EQ3/EQ5/HEQ5/EQ6 GoTo Syntrek sau AutotrekCompatibil: SkyWatcher, Celestron, si OrionDisplay: 3.5” TFT LCDDisplay resolution: 320x240Sensors: Digital Compass and tilt sensor

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data