0
Toate produsele / Monturi si accesorii / Motoare de urmarire / Telecomanda GoTo (SynScan) V3.12

Telecomanda GoTo (SynScan) V3.12

Solicită publicarea în SICAP
Brand: Sky-Watcher
Află de noutăți pe   

Descriere

Modul de funcționare GoTo:
La unitățile de control moderne SynScan GoTo, căutarea automată a obiectelor funcționează și fără computer, datorită bazei de date integrate. Memoria unității de control conține 42900 de obiecte, cataloagele Messier, NGC, IC dar și alte poziții la obiecte Deep Sky, precum și multe stele duble, variabile și luminoase. După configurarea corectă a monturii trebuie doar să introducem obiectul dorit și sistemul automat se mută pe obiectul respectiv. Desigur sistemul a fost dotat cu multe funcții utile. De exemplu, dacă nu știm ce obiecte sunt vizibile, cu ajutorul funcției “guided tour” putem căuta cele mai interesante obiecte vizibile în prezent, așadar acesta funcționează ca un tur al bolții cerești.
Telecomanda ne ajută la alinierea polară perfectă, deoarece ne prezintă date și despre poziția actuala a stelei Polare. Putem de asemenea să ne uităm la tensiunea de intrare a curentului (important dacă alimentăm sistemul de pe acumulator), sau putem să ne uităm la temperatura exactă. La astro foto ne ajută mult compensarea jocului gol, prin portul autoguider avem posibilitatea setării vitezelor fine de corecție (viteze stelară de la 0,125 până la 1x), și putem să-i învățăm erorile periodice (PEC).
Memoria telecomenzii poate fi reînnoită prin Internet, astfel putem lucra întotdeauna cu versiunea cea mai recentă a software-ului.

Caracteristici

- Tip: Telecomanda Synscan GoTo
- Baza de date: 42.900 obiective
- Corecție PEC: da
- Actualizabil prin internet: da
- GARANTIE: 1 ani
- Alte accesorii: manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie


Cei mai populari producatori

  • Sky-Watcher
  • Celestron
  • LACERTA
  • BTC
  • Baader Planetarium
  • Delta Optical

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare