Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / SkyWatcher Equinox ED-APO 80/500 OTA

SkyWatcher Equinox ED-APO 80/500 OTA

3,920.00 RON
Livrare în 3-7zile

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Față de modelul popular, cu drept, ED-APO 80/600, telescopul de 80mm Equinox este un model semnificativ mai compact. Obiectivul are diametrul de 80mm, distanța focală este de 500mm, astfel încât avem un model mai avantajos pentru astro fotografiere, de luminozitate f/6,25, cu o imagine mai luminoasă. Compoziția imaginii este de calitate superioară atât ca și contrast, cât și din punct de vedere al corecției culorilor. Cu sistemul de prindere în formă de L și filetul pentru trepied foto, îl putem monta în câteva secunde pe trepied foto, dar îl putem conecta și pe montură astronomică.

În afară de observații în natură, este recomandat pentru observații fotografice și vizuale, atât pentru Lună, planete, stele duble, cât și pentru obiecte palide, pe suprafață mare, dar și pentru observații solare cu un filtru adecvat.

La observații astronomice se evidențiază printr-o imagine cu contrast, dacă vrem să îl folosim pentru Lună, planete sau observații Deep Sky. Iar dacă facem excursii și este important să avem pachet ușor și mic, atunci acest telescop este alegerea potrivită.

Modelele familiei Equinox reprezintă o categorie superioară atât din punct de vedere optica, cât și a prelucrării estetice.

Seria beneficiază de multe soluții practice. Parasolarul este retractabil, care este un avantaj, pentru că telescopul devine mai scurt, poate fi transportat mai comod în geantă, în mașină sau chiar în avion. Focuserul Crayford de 2” are două viteze și poate fi rotit în orice unghi. Astfel putem focusa foarte precis, și poate fi setat la îndemână pentru orice poziție de observare. La fotografiere unghiul camerei poate fi setat fără demontare. Culoarea luminoasă neagră a telescopului și inserțiile cu crom reprezintă, și din punct de vedere estetic, calitatea telescopului, și a posibilităților optice ale acestuia.
Fiecare model vine cu o geantă din aluminiu căptușită, ca accesoriu a telescopului.


Caracteristici:
- Tip: refractor Dublet Apocromat
- Obiectiv: 80 mm
- Distanta focala: 500 mm
- Rezolutie (arcsec.): 1,44
- Raport focal: f/6,25
- Magnitudine stelara: 11,3
- Marire teoretica maxima: 240X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse:
- Oculare: -
- Oglinda diagonala: -
- Cautator: -
- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: nu
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 3 kg
- Alte: Geanta transport din aluminiu, software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Produse complementare

  • Luneta cautatoare 9x50 SkyWatcher
    290.00 RON
  • Oglinda diagonala dielectrica Skywatcher 50.8mm
    590.00 RON
  • Set cu oculare SkyWatcher UWA 82
    1,410.00 RON

Galeria foto


Față de modelul popular, cu drept, ED-APO 80/600, telescopul de 80mm Equinox este un model semnificativ mai compact. Obiectivul are diametrul de 80mm, distanța focală este de 500mm, astfel încât avem un model mai avantajos pentru astro fotografiere, de luminozitate f/6,25, cu o imagine mai luminoasă. Compoziția imaginii este de calitate superioară atât ca și contrast, cât și din punct de vedere al corecției culorilor. Cu sistemul de prindere în formă de L și filetul pentru trepied foto, îl putem monta în câteva secunde pe trepied foto, dar îl putem conecta și pe montură astronomică.În afară de observații în natură, este recomandat pentru observații fotografice și vizuale, atât pentru Lună, planete, stele duble, cât și pentru obiecte palide, pe suprafață mare, dar și pentru observații solare cu un filtru adecvat.La observații astronomice se evidențiază printr-o imagine cu contrast, dacă vrem să îl folosim pentru Lună, planete sau observații Deep Sky. Iar dacă facem excursii și este important să avem pachet ușor și mic, atunci acest telescop este alegerea potrivită. Modelele familiei Equinox reprezintă o categorie superioară atât din punct de vedere optica, cât și a prelucrării estetice.Seria beneficiază de multe soluții practice. Parasolarul este retractabil, care este un avantaj, pentru că telescopul devine mai scurt, poate fi transportat mai comod în geantă, în mașină sau chiar în avion. Focuserul Crayford de 2” are două viteze și poate fi rotit în orice unghi. Astfel putem focusa foarte precis, și poate fi setat la îndemână pentru orice poziție de observare. La fotografiere unghiul camerei poate fi setat fără demontare. Culoarea luminoasă neagră a telescopului și inserțiile cu crom reprezintă, și din punct de vedere estetic, calitatea telescopului, și a posibilităților optice ale acestuia. Fiecare model vine cu o geantă din aluminiu căptușită, ca accesoriu a telescopului.||||||Caracteristici:- Tip: refractor Dublet Apocromat- Obiectiv: 80 mm- Distanta focala: 500 mm- Rezolutie (arcsec.): 1,44- Raport focal: f/6,25- Magnitudine stelara: 11,3- Marire teoretica maxima: 240XMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse:- Oculare: -- Oglinda diagonala: -- Cautator: -- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: nu- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu - Greutate ambalat: 3 kg- Alte: Geanta transport din aluminiu, software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data