Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 150/1200 AZ-EQ6 GoTo

SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 150/1200 AZ-EQ6 GoTo

17,135.00 RON
Livrare în 3-7zile

Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

Modelul apocromat SkyWatcher ED 150/1200 este un model deosebit de bun în categoria sa de diametru, corecția culorilor, în pofida celor două lentile, este extraordinară, deseori surclasează modelele similare cu trei obiective(triplet). Este un telescop versatil, în afară de parametrii similari cu modelele mai mici, oferă o performanță semnificativ mai bună, indiferent dacă vânăm Luna, planetele sau galaxii slab luminoase. Surclasează modelul 80mm la rezoluție cu 1,5x-ori iar la adunarea lumini cu 2,25x-ori.

Este o alegere potrivită și ideală și pentru observații fotografice. Pentru fotografierea obiectelor palide este recomandat folosirea reductorului/corectorului de 0,85x produs de firma SkyWatcher, cu ajutorul căruia avem imagine ascuțită și la marginea câmpului. Cu acesta se reduce și distanța focală și crește luminozitatea, astfel putem fotografia mai ușor și mai rapid obiectele palide.
Lungimea în practică este la fel ca și la modelul de 100mm, iar grosimea și greutatea este mai mare numai minimal.
Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai preciză setare a focusului datorită transpunerii de 1:10

Montura este de tip GoTo, unde telecomanda poate executa căutare automată, baza de date conține cca. 42900 de obiecte, din care - selectând prin sistemul de meniu - telescopul se va poziționa automat pe aceste obiecte.
Montura este caracterizată de o prelucrare precisă, fiecare axă, componentele care se mișcă sunt montate cu rulmenți și pot fi setate precis. Sarcina maximă admisă depinde de tipul de tub și este între 17-23 de kg, astfel încât poate susține atât un refractor cu diametrul de 150mm, cât și un Newton cu diametrul de 250-300mm. Greutatea proprie este de 16kg, astfel poate fi transportată ușor cu mașina într-o geantă potrivită, fiind astfel este recomandat și pentru cei care vor să o transporte.

Urmărirea este de asemenea foarte precisă, deoarece motorașul cu micro pasuri transmite sarcina printr-o curea cu nervuri, astfel nu are joc mort și erorile periodice sunt minimale.


Caracteristici:
- Tip: refractor Apocromat
- Obiectiv: 150 mm
- Distanta focala: 1200 mm
- Rezolutie (arcsec.): 0,77
- Raport focal: f/8
- Magnitudine stelara: 13,1
- Marire teoretica maxima: 300X
Montura:
- Montura: ecuatoriala germana EQ6 PRO și azimutala
- Control miscare: GoTo
- Trepied: otel reglabil 85-147 cm
Accesorii incluse: (set)
- Oculare: Apex 28mm (32,1x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (2")
- Cautator: 9x50 SpringLoad
- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutate: 2x5,1kg
- Greutate ambalat: 49,5 kg
- Alte: Geanta transport din aluminiu, software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantieModelul apocromat SkyWatcher ED 150/1200 este un model deosebit de bun în categoria sa de diametru, corecția culorilor, în pofida celor douã lentile, este extraordinarã, deseori surclaseazã modelele similare cu trei obiective(triplet). Este un telescop versatil, în afarã de parametrii similari cu modelele mai mici, oferã o performanțã semnificativ mai bunã, indiferent dacã vânãm Luna, planetele sau galaxii slab luminoase. Surclaseazã modelul 80mm la rezoluție cu 1,5x-ori iar la adunarea lumini cu 2,25x-ori.Este o alegere potrivitã și idealã și pentru observații fotografice. Pentru fotografierea obiectelor palide este recomandat folosirea reductorului/corectorului de 0,85x produs de firma SkyWatcher, cu ajutorul cãruia avem imagine ascuțitã și la marginea câmpului. Cu acesta se reduce și distanța focalã și crește luminozitatea, astfel putem fotografia mai ușor și mai rapid obiectele palide. Lungimea în practicã este la fel ca și la modelul de 100mm, iar grosimea și greutatea este mai mare numai minimal. Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai precizã setare a focusului datoritã transpunerii de 1:10Montura este de tip GoTo, unde telecomanda poate executa cãutare automatã, baza de date conține cca. 42900 de obiecte, din care - selectând prin sistemul de meniu - telescopul se va poziționa automat pe aceste obiecte. Montura este caracterizatã de o prelucrare precisã, fiecare axã, componentele care se mișcã sunt montate cu rulmenți și pot fi setate precis. Sarcina maximã admisã depinde de tipul de tub și este între 17-23 de kg, astfel încât poate susține atât un refractor cu diametrul de 150mm, cât și un Newton cu diametrul de 250-300mm. Greutatea proprie este de 16kg, astfel poate fi transportatã ușor cu mașina într-o geantã potrivitã, fiind astfel este recomandat și pentru cei care vor sã o transporte. Urmãrirea este de asemenea foarte precisã, deoarece motorașul cu micro pasuri transmite sarcina printr-o curea cu nervuri, astfel nu are joc mort și erorile periodice sunt minimale. ||||||Caracteristici:- Tip: refractor Apocromat- Obiectiv: 150 mm- Distanta focala: 1200 mm- Rezolutie (arcsec.): 0,77- Raport focal: f/8- Magnitudine stelara: 13,1- Marire teoretica maxima: 300XMontura:- Montura: ecuatoriala germana EQ6 PRO și azimutala- Control miscare: GoTo- Trepied: otel reglabil 85-147 cmAccesorii incluse: (set)- Oculare: Apex 28mm (32,1x)- Oglinda diagonala: 90 grade (2")- Cautator: 9x50 SpringLoad- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: da- Contragreutate: 2x5,1kg- Greutate ambalat: 49,5 kg- Alte: Geanta transport din aluminiu, software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data