SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 120/900 OTA - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 120/900 OTA

SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 120/900 OTA

6,985.00 RON


Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Modelul acromat SkyWatcher ED 120/900 este un model deosebit de bun în categoria sa de diametru, corecția culorilor, în pofida celor două lentile, este extraordinară, deseori surclasează modelele similare cu trei obiective(triplet). Este un telescop versatil, în afară de parametrii similari cu modelele mai mici, oferă o performanță semnificativ mai bună, indiferent dacă vânăm Luna, planetele sau galaxii slab luminoase. Surclasează modelul 80mm la rezoluție cu 1,5x-ori iar la adunarea lumini cu 2,25x-ori.
Este o alegere potrivită și ideală și pentru observații fotografice. Pentru fotografierea obiectelor palide este recomandat folosirea reductorului/corectorului de 0,85x produs de firma SkyWatcher, cu ajutorul căruia avem imagine ascuțită și la marginea câmpului. Cu acesta se reduce și distanța focală și crește luminozitatea, astfel putem fotografia mai ușor și mai rapid obiectele palide.
Lungimea în practică este la fel ca și la modelul de 100mm, iar grosimea și greutatea este mai mare numai minimal.
Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai preciză setare a focusului datorită transpunerii de 1:10
Telescopul poate fi cumpărat în diferite configurații, recomandăm o montură de minim EQ5, în funcție de exigențe și domeniul de utilizare.


Caracteristici:
- Tip: refractor Apocromat
- Obiectiv: 120 mm
- Distanta focala: 900 mm
- Rezolutie (arcsec.): 0,96
- Raport focal: f/7,5
- Magnitudine stelara: 13,1
- Marire teoretica maxima: 240X
Montura:
- Montura: fara montura
- Control miscare fina: -
- Trepied: -
Accesorii incluse: (set)
- Oculare: Apex 28mm (32,1x)
- Oglinda diagonala: 90 grade (2")
- Cautator: 9x50 SpringLoad
- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 5,2 kg
- Alte: Geanta transport din aluminiu, softwareplanetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie


Galeria foto


Modelul acromat SkyWatcher ED 120/900 este un model deosebit de bun în categoria sa de diametru, corecția culorilor, în pofida celor douã lentile, este extraordinarã, deseori surclaseazã modelele similare cu trei obiective(triplet). Este un telescop versatil, în afarã de parametrii similari cu modelele mai mici, oferã o performanțã semnificativ mai bunã, indiferent dacã vânãm Luna, planetele sau galaxii slab luminoase. Surclaseazã modelul 80mm la rezoluție cu 1,5x-ori iar la adunarea lumini cu 2,25x-ori.Este o alegere potrivitã și idealã și pentru observații fotografice. Pentru fotografierea obiectelor palide este recomandat folosirea reductorului/corectorului de 0,85x produs de firma SkyWatcher, cu ajutorul cãruia avem imagine ascuțitã și la marginea câmpului. Cu acesta se reduce și distanța focalã și crește luminozitatea, astfel putem fotografia mai ușor și mai rapid obiectele palide. Lungimea în practicã este la fel ca și la modelul de 100mm, iar grosimea și greutatea este mai mare numai minimal. Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai precizã setare a focusului datoritã transpunerii de 1:10Telescopul poate fi cumpãrat în diferite configurații, recomandãm o monturã de minim EQ5, în funcție de exigențe și domeniul de utilizare.||||||Caracteristici:- Tip: refractor Apocromat- Obiectiv: 120 mm- Distanta focala: 900 mm- Rezolutie (arcsec.): 0,96- Raport focal: f/7,5- Magnitudine stelara: 13,1- Marire teoretica maxima: 240XMontura:- Montura: fara montura- Control miscare fina: -- Trepied: -Accesorii incluse: (set)- Oculare: Apex 28mm (32,1x)- Oglinda diagonala: 90 grade (2")- Cautator: 9x50 SpringLoad- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 5,2 kg- Alte: Geanta transport din aluminiu, softwareplanetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data