SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 100/900 OTA - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 100/900 OTA

SkyWatcher BlackDiamond ED-APO 100/900 OTA

3,390.00 RON


Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Modelul SkyWatcher 100/900 ED este un model cu imagine excelentă. Demn de modelele acromate, compunerea imaginii este ascuțită, cu un contrast ridicat, și desigur, fără aberații la culori. Modelul curent vine cu micro focuser Crayford.
Obiectivul ED de 100mm prezintă multe detalii pe Lună și planete. Domeniul de grosisment este situat între 18x-300x, astfel în condiții atmosferice ideale pot fi văzute cu ușurință continentele marțiene, divizia Cassini în inelele planetei Saturn, încrețirile din benzile planetei Jupiter. Obiectele Deep Sky strălucesc în câmpul vizual, putem călători pe câmpurile stelare a Căii Lactee, să vedem stelele ascuțite, întâlnindu-ne pe parcursul călătoriei cu roiuri deschise, roiuri globulare și nebuloase. Experiența este captivantă.
Telescopul este excelent și pentru astro fotografiere, compunerea imaginii fără erori de culori rămâne evidentă și pe fotografii, nu sunt prezente culori străine în jurul stelelor. Distanța focală de 900mm permite imagine detaliată și despre obiecte mici, galaxii, nebuloase planetare și chiar nebuloase cu emisii, astfel este un telescop ideal pentru fotografiere.
Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai preciză setare a focusului datorită transpunerii de 1:10
Telescopul poate fi cumpărat în diferite configurații, recomandăm o montură de minim EQ3, în funcție de exigențe și domeniul de utilizare.


Caracteristici:
- Tip: refractor Apocromat
- Obiectiv: 100 mm
- Distanta focala: 900 mm
- Rezolutie (arcsec.): 1,15
- Raport focal: f/9
- Magnitudine stelara: 12,7
- Marire teoretica maxima: 200X
Montura:
- Montura: fara montura
- Controlmiscare: -
- Trepied: -
Accesorii incluse: (set)
- Oglinda diagonala: 90 grade (2")
- Cautator: 9x50 SpringLoad
- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator
- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutate: nu
- Greutate ambalat: 4 kg
- Alte: Geanta transport din aluminiu, softwareplanetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie


Galeria foto


Modelul SkyWatcher 100/900 ED este un model cu imagine excelentã. Demn de modelele acromate, compunerea imaginii este ascuțitã, cu un contrast ridicat, și desigur, fãrã aberații la culori. Modelul curent vine cu micro focuser Crayford. Obiectivul ED de 100mm prezintã multe detalii pe Lunã și planete. Domeniul de grosisment este situat între 18x-300x, astfel în condiții atmosferice ideale pot fi vãzute cu ușurințã continentele marțiene, divizia Cassini în inelele planetei Saturn, încrețirile din benzile planetei Jupiter. Obiectele Deep Sky strãlucesc în câmpul vizual, putem cãlãtori pe câmpurile stelare a Cãii Lactee, sã vedem stelele ascuțite, întâlnindu-ne pe parcursul cãlãtoriei cu roiuri deschise, roiuri globulare și nebuloase. Experiența este captivantã.Telescopul este excelent și pentru astro fotografiere, compunerea imaginii fãrã erori de culori rãmâne evidentã și pe fotografii, nu sunt prezente culori strãine în jurul stelelor. Distanța focalã de 900mm permite imagine detaliatã și despre obiecte mici, galaxii, nebuloase planetare și chiar nebuloase cu emisii, astfel este un telescop ideal pentru fotografiere. Are în dotare focuser Crayford pe 2", care permite cea mai precizã setare a focusului datoritã transpunerii de 1:10Telescopul poate fi cumpãrat în diferite configurații, recomandãm o monturã de minim EQ3, în funcție de exigențe și domeniul de utilizare.||||||Caracteristici:- Tip: refractor Apocromat- Obiectiv: 100 mm- Distanta focala: 900 mm- Rezolutie (arcsec.): 1,15- Raport focal: f/9- Magnitudine stelara: 12,7- Marire teoretica maxima: 200XMontura:- Montura: fara montura- Controlmiscare: -- Trepied: -Accesorii incluse: (set)- Oglinda diagonala: 90 grade (2")- Cautator: 9x50 SpringLoad- Tip focuser: Crayford 2” cu microfocalizator- Diametrul focalizatorului: 2" cu adaptor1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutate: nu- Greutate ambalat: 4 kg- Alte: Geanta transport din aluminiu, softwareplanetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data