0
Toate produsele / Accesorii telescop / Oculare telescop / Set cu oculare SkyWatcher UWA 82

Set cu oculare SkyWatcher UWA 82

1 824.00 Lei
1 920.00 Lei
Disponibil in rate
Rate de la 304.00 lei


Adaugă la favorite
Set cu oculare SkyWatcher UWA 82
1 824.00 Lei
Livrare în 5-7 zile
    Livrare începând cu 26 May
Cod produs: swuwset
Solicită publicarea în SICAP    
Brand: Sky-Watcher
Află de noutăți pe   

Descriere

Și firma SkyWatcher a intrat pe piața ocularelor cu câmp vizual ultra lat. În pofida faptului că sunt cele mai ieftine, oculare cu câmp vizual de 82 de grade, sunt oculare de calitate bună. Chiar și modelul mic de 7mm este confortabil, cu o deschidere a pupilei de 22mm și distanță a pupilei de 15mm oferă o experiență unică la privire.

Corecția câmpului vizual este foarte bună, oferă imagine clară chiar și la marginea câmpului vizual. Însă modelele cu distanță focală lungă sunt sensibile la erorile telescopului, astfel este recomandat folosirea unui corector de coma la telescoapele Newton rapide (ca și în cazul altor oculare premium cu câmp mare).
Fiecare suprafață este acoperită Fully Multy Coated (FMC), astfel oferă o transmisie a luminii ridicată și sunt excelente și pentru observații Deep Sky.
Câmpul vizual larg prezintă foarte multe avantaje. De exemplu, modelul de 15mm oferă același câmp vizual ca și un Plossl de 25mm, însă pe lângă o mărire semnificativ mai mare. Astfel fundalul de cer devine mai întunecat, imaginea va fi mai cu contrast, și putem observa detalii mai fine cu ușurință. Și la măriri mai mari este util câmpul vizual larg, pentru că devine mai ușoară găsirea stelelor palide. Pe baza experiențelor noastre, față de alte oculare din comerț, am avut posibilitate de a observa stele mai slabe chiar și cu jumătate de magnitudine cu telescoape mai mari. Și faptul că avem parte de experiență estetică mai mare ("plimbatul prin spațiu") este cireașa de pe tort.
O soluție unică oferită de acest ocular este că distanța pupilei poate fi setat gradual prin rotirea inelului de pe marginea corpului, astfel se poate seta după confortul nostru. În acest caz partea de sus a ocularului poate fi deșurubat.
Modelele de 7 și 15mm sunt adecvate pentru focuser de 31,7mm(1,25") și modelul de 23mm poate fi folosit în focuser de 50,8mm(2").

Caracteristici

Tip ocular: UWA
Diametru conexiune: 1,25"; 2"
Câmp vizual:82 grade
Distanța de vizualizare: 22 mm
Numar lentile: 7

Accesorii recomandate

Produse complementare

 • Filtre CLS Castell
  Filtre CLS Castell

  260.00 Lei
 • Filtre UHC Castell
  Filtre UHC Castell

  250.00 Lei
 • Set pentru curatirea optica Lacerta
  Set pentru curatirea optica Lacerta

  85.00 LeiCei mai populari producatori

 • Sky-Watcher
 • Celestron
 • LACERTA
 • BTC
 • Baader Planetarium
 • Delta Optical

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare