0

Prisma Herschel Lacerta set

  5 (1 review)
1 200.00 Lei
Disponibil in rate
Rate de la 200.00 lei


Adaugă la favorite
Vă rugăm să alegeți varianta dorită.
Solicită publicarea în SICAP
Brand: LACERTA
Află de noutăți pe   

Descriere

Cea mai bună opţiune pentru reducerea luminii orbitoare a Soarelui o reprezintă prismele Herschel. Imaginea redată de acestea – în comparaţie atât cu foliile, cât şi cu filtrele din sticlă – este infinit mai contrastantă şi clară. Nu este de mirare că aceste prisme reprezintă instrumentele preferate ale celor mai exigenţi observatori ai Soarelui. Prisma Lacerta Herschel îndeplineşte trei obiective: oferă siguranţă maximă, este de o calitate superioară, iar preţul este accesibil. De asemenea un punct de vedere important în realizarea acesteia a fost şi versatilitatea produsului, acesta putând fi extins, modificat.

Siguranţă, calitate şi preţ accesibil înainte de toate

Observarea în siguranţă şi imaginile clare, contrastante sunt datorate unei prisme prelucrate cu mare precizie. Striaţiile termoizolante ale prismei Herschel împiedică lumina concentrată să iasă în partea posterioară, ceea ce înseamnă că nu ne vom arde pantalonii sau geaca (eventual pielea), ca în cazul altor modele.

Combinarea prismei cu filtre poate fi folosită atât pentru observaţii vizuale, cât şi pentru fotografiere.

Pentru observaţiile vizuale se recomandă utilizarea filtrului ND3 inclus şi a oricărui alt filtru mai închis de neutralizare sau polarizare, sau al unui Baader Solar Continuum.

Trăsătura specifică a prismei Lacerta Herschel este că în interiorul acesteia prisma este amplasată în aşa-numitul unghi Brewster. Astfel, imaginea redată este complet polarizată, iar la includerea unui filtru de polarizare (şi rotirea acestuia) vom primi o imagine cu un spectru luminos mai larg decât cu o prismă Herschel normală de 90 de grade. Astfel, cu ajutorul unui filtru de polarizare vom putea regulariza, optimiza luminozitatea Solară.

La utilizarea prismei pentru fotografiere, filtrul ND3 poate fi substituit şi de filtrul ND1.8, ceea ce ne permite să lucrăm cu un timp de expunere mai scurt. Acest lucru înseamnă şi reducerea turbulenţelor atmosferice şi, astfel, creşterea calităţii fotografiilor realizate.

Extinderea versatilă

Pe partea dinspre telescop a prismei se regăseşte un filet T2, ceea ce permite ataşarea acestuia pe oricare refractor SkyWatcher care are un filet T2. Opţional se pot folosi, bineînţeles adaptoare 1.25”/T2 sau 2”/T2. Cu îndepărtarea extinderii ocularului vom avea acces la un filet T2 la care se poate ataşa simplu o cameră cu reflecţie de oglindă (DSLR) sau MILC cu ajutorul adaptorului baionetă T2 (Pentru aceasta veţi avea nevoie şi de un adaptor T2T2p). Avantajul acestei manevre este că putem să fim în focus, fără orice alt adaptor sau focusator!

Caracteristici


Tip: Prisma Herschel
Diametru conexiune: T2
Postura vizualizare: 90 grade
Conexiune spre ocular: 1,25"/2"

Review-uri

Prisma Herschel set 2"
Mosu' Cumpărător verificat 2022-09-23

Vazut, comandat, discutie telefonica urmata de livrare conform discutiei, lamuriri exacte si la timp la ajungerea coletului, totul e cum stiam ca era (mai putin preturile!) . De incredere.

Magazinul de telescoape, microscoape si binocluri - Telescop Expert 2022-09-23 13:54:11

Mulțumim că ați împărtășit cu noi experiența dvs.! Apreciem mult faptul că menționați serviciul nostru. A fost o plăcere să vă putem fi de folos și sperăm să ne vedem din nou în curând.Accesorii recomandate

Produse complementare


Cei mai populari producatori

  • Sky-Watcher
  • Celestron
  • LACERTA
  • BTC
  • Baader Planetarium
  • Delta Optical

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare