Platforma foto Tip PLAT L3 - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Monturi si accesorii / Platforma foto Tip PLAT L3

Platforma foto Tip PLAT L3

270.00 RON
Pe stoc

Cod produs: PLATL3

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Cu acest accesoriu montura noastră acomodează un filet pentru aparat foto, astfel devine posibilă montarea aparatelor foto, spectivelor și a telescoapelor dotate cu filet foto.

Există două modele de adaptoare de aparat foto -TIP L.

Varianta simplă (PLATL) permite montarea aparatului foto (sau spectivului) pe monturi cu un singur braț care au conectare standard Vixen (ex AZ4, Port3, Vixen Porta, Merlin, AllView).

Modelul PLATL3 este recomandat mai ales pentru fotografiere panoramică, este un adaptor L din patru părți, care poate fi folosit atât pentru fotografii în portret cât și peisaj. La fotografiere panoramică punctul nodal poate fi setat cu ușurință deoarece aparatul poate fi poziționat în orice direcție.


Caracteristici:
- Material: AluminiuCu acest accesoriu montura noastrã acomodeazã un filet pentru aparat foto, astfel devine posibilã montarea aparatelor foto, spectivelor și a telescoapelor dotate cu filet foto. Existã douã modele de adaptoare de aparat foto -TIP L.Varianta simplã (PLATL) permite montarea aparatului foto (sau spectivului) pe monturi cu un singur braț care au conectare standard Vixen (ex AZ4, Port3, Vixen Porta, Merlin, AllView). Modelul PLATL3 este recomandat mai ales pentru fotografiere panoramicã, este un adaptor L din patru pãrți, care poate fi folosit atât pentru fotografii în portret cât și peisaj. La fotografiere panoramicã punctul nodal poate fi setat cu ușurințã deoarece aparatul poate fi poziționat în orice direcție.||||||Caracteristici:- Material: Aluminiu

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data