Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul meu ( 0)
Toate produsele / Accesorii telescop / Oculare SkyWatcher UWA 82 1,25"-2"

Oculare SkyWatcher UWA 82 1,25"-2"

735.00 RON
(-10%)
661.50 RON
Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Sky-Watcher

Și firma SkyWatcher a intrat pe piața ocularelor cu câmp vizual ultra lat. În pofida faptului cã sunt cele mai ieftine, oculare cu câmp vizual de 82 de grade, sunt oculare de calitate bunã. Chiar și modelul mic de 7mm este confortabil, cu o deschidere a pupilei de 22mm și distanțã a pupilei de 15mm oferã o experiențã unicã la privire.
Corecția câmpului vizual este foarte bunã, oferã imagine clarã chiar și la marginea câmpului vizual. Însã modelele cu distanțã focalã lungã sunt sensibile la erorile telescopului, astfel este recomandat folosirea unui corector de coma la telescoapele Newton rapide (ca și în cazul altor oculare premium cu câmp mare).
Fiecare suprafațã este acoperitã Fully Multy Coated (FMC), astfel oferã o transmisie a luminii ridicatã și sunt excelente și pentru observații Deep Sky.
Câmpul vizual larg prezintã foarte multe avantaje. De exemplu, modelul de 15mm oferã același câmp vizual ca și un Plossl de 25mm, însã pe lângã o mãrire semnificativ mai mare. Astfel fundalul de cer devine mai întunecat, imaginea va fi mai cu contrast, și putem observa detalii mai fine cu ușurințã. Și la mãriri mai mari este util câmpul vizual larg, pentru cã devine mai ușoarã gãsirea stelelor palide. Pe baza experiențelor noastre, fațã de alte oculare din comerț, am avut posibilitate de a observa stele mai slabe chiar și cu jumãtate de magnitudine cu telescoape mai mari. Și faptul cã avem parte de experiențã esteticã mai mare ("plimbatul prin spațiu") este cireașa de pe tort.

O soluție unicã oferitã de acest ocular este cã distanța pupilei poate fi setat gradual prin rotirea inelului de pe marginea corpului, astfel se poate seta dupã confortul nostru. În acest caz partea de sus a ocularului poate fi deșurubat.

Modelele de 7 și 15mm sunt adecvate pentru focuser de 31,7mm(1,25") și modelul de 23mm poate fi folosit în focuser de 50,8mm(2").


Tip ocular: UWA
Diametru conexiune:1,25"-2"
Câmp vizual: 82grade
Distanță de vizualizare: 22mm
Număr lentile: 7
Filet filtru: daȘi firma SkyWatcher a intrat pe piața ocularelor cu câmp vizual ultra lat. În pofida faptului cã sunt cele mai ieftine, oculare cu câmp vizual de 82 de grade, sunt oculare de calitate bunã. Chiar și modelul mic de 7mm este confortabil, cu o deschidere a pupilei de 22mm și distanțã a pupilei de 15mm oferã o experiențã unicã la privire.Corecția câmpului vizual este foarte bunã, oferã imagine clarã chiar și la marginea câmpului vizual. Însã modelele cu distanțã focalã lungã sunt sensibile la erorile telescopului, astfel este recomandat folosirea unui corector de coma la telescoapele Newton rapide (ca și în cazul altor oculare premium cu câmp mare).Fiecare suprafațã este acoperitã Fully Multy Coated (FMC), astfel oferã o transmisie a luminii ridicatã și sunt excelente și pentru observații Deep Sky.Câmpul vizual larg prezintã foarte multe avantaje. De exemplu, modelul de 15mm oferã același câmp vizual ca și un Plossl de 25mm, însã pe lângã o mãrire semnificativ mai mare. Astfel fundalul de cer devine mai întunecat, imaginea va fi mai cu contrast, și putem observa detalii mai fine cu ușurințã. Și la mãriri mai mari este util câmpul vizual larg, pentru cã devine mai ușoarã gãsirea stelelor palide. Pe baza experiențelor noastre, fațã de alte oculare din comerț, am avut posibilitate de a observa stele mai slabe chiar și cu jumãtate de magnitudine cu telescoape mai mari. Și faptul cã avem parte de experiențã esteticã mai mare ("plimbatul prin spațiu") este cireașa de pe tort. O soluție unicã oferitã de acest ocular este cã distanța pupilei poate fi setat gradual prin rotirea inelului de pe marginea corpului, astfel se poate seta dupã confortul nostru. În acest caz partea de sus a ocularului poate fi deșurubat. Modelele de 7 și 15mm sunt adecvate pentru focuser de 31,7mm(1,25") și modelul de 23mm poate fi folosit în focuser de 50,8mm(2").||||||Tip ocular: UWADiametru conexiune:1,25"-2"Câmp vizual: 82gradeDistanță de vizualizare: 22mmNumăr lentile: 7Filet filtru: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data