Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Oculare SkyWatcher Plossl (FMC) 31,7mm

Oculare SkyWatcher Plossl (FMC) 31,7mm

125.00 RON

Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: Sky-Watcher

Descriere

Ocularele de tip Plossl reprezintă o opțiune foarte populară deoarece acoperă tot domeniul de focus la un preț competitiv.
Lentila este mai mare decât la ocularele ortho, la fel, au și un câmp aparent mai mare, iar folosirea lor este mai comodă. Imaginea produsă este puțin mai slabă decât la ortho, însă se revanșează la un câmp vizual mai mare, iar raportul preț/calitate mult mai favorabil. Ocularele Plössl de 20-25mm au un relief destul de mare pentru a le folosi pentru fotografiere cu cele mai multe camere digitale.

Ocularele SkyWatcher Plossl (cu acoperire FMC) sunt cu 4 elemente, unghi de vizibilitate de 52 de grade, acoperire anti reflex FMC și raport preț/calitate excelent.

Ocularele SkyWatcher Plossl au o corecție foarte bună, similară cu seria GSO Plossl, dar sunt mai ieftine. Ocularele au acoperire multiplă FMC, astfel încât dau o imagine mai cu contrast și folosesc mai bine lumina captată față de seria mai ieftină acoperită cu stat T.
Putem să achiziționăm o serie excelentă pentru telescopul nostru pentru a beneficia de tot domeniul de grosisment al acestuia.
Corpul ocularului are mărimea de 34mm (de la 6,3 până la 12,5mm), respectiv de 36mm (de la 17mm în sus) din cauza inelului de cauciuc. Aceste valori sunt importante la adaptoarele foto. Pentru a preveni prăfuirea, au capace din cauciuc la fiecare capăt.

Caracteristici


Tip ocular: Plossl
Diametru conexiune: 1,25” (31,7mm)
Câmp vizual: 52 grade
Număr lentile: 4
Filet filtru: da

Review-uriCoşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data