Oculare SkyWatcher PLössl 31,7mm - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Oculare SkyWatcher PLössl 31,7mm

Oculare SkyWatcher PLössl 31,7mm

95.00 RON


Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Ocularele Plössl SkyWatcher (cu acoperire simplă) constituie seria Plössl cu cel mai convenibil preț, cu 4 elemente, și câmp vizual aparent de 50 grade.

Ocularele de tip Plössl reprezintă o opțiune foarte populară deoarece acoperă tot domeniul de focus la un preț competitiv.
Clienții care au cumpărat deja o mulțime de oculare Plössl, ne-au dat un feedback foarte pozitiv. Lentila este mai mare decât la ocularele ortho, la fel, au și un câmp aparent mai mare, iar folosirea lor este mai comodă.
Imaginea produsă este puțin mai slabă decât la ortho, însă se revanșează la un câmp vizual mai mare, iar raportul preț/calitate mult mai favorabil. Ocularele Plössl de 20-25mm au un relief destul de mare pentru a le folosi pentru fotografiere cu cele mai multe camere digitale. Pentru asta cea mai bună alegere este un adaptor foto, în care se poate insera ocularul, iar la capăt se poate.


Tip ocular: Plössl
Diametru conexiune: 1,25” (31,7mm)
Câmp vizual: 40-45-52 grade
Număr lentile: 4
Filet filtru: daOcularele Plössl SkyWatcher (cu acoperire simplă) constituie seria Plössl cu cel mai convenibil preț, cu 4 elemente, și câmp vizual aparent de 50 grade.Ocularele de tip Plössl reprezintă o opțiune foarte populară deoarece acoperă tot domeniul de focus la un preț competitiv. Clienții care au cumpărat deja o mulțime de oculare Plössl, ne-au dat un feedback foarte pozitiv. Lentila este mai mare decât la ocularele ortho, la fel, au și un câmp aparent mai mare, iar folosirea lor este mai comodă. Imaginea produsă este puțin mai slabă decât la ortho, însă se revanșează la un câmp vizual mai mare, iar raportul preț/calitate mult mai favorabil. Ocularele Plössl de 20-25mm au un relief destul de mare pentru a le folosi pentru fotografiere cu cele mai multe camere digitale. Pentru asta cea mai bună alegere este un adaptor foto, în care se poate insera ocularul, iar la capăt se poate.||||||Tip ocular: PlösslDiametru conexiune: 1,25” (31,7mm)Câmp vizual: 40-45-52 gradeNumăr lentile: 4Filet filtru: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data