Oculare SkyWatcher Plössl (FMC) 31,7mm - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Oculare SkyWatcher Plössl (FMC) 31,7mm

Oculare SkyWatcher Plössl (FMC) 31,7mm

125.00 RON


Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Ocularele de tip Plössl reprezintă o opțiune foarte populară deoarece acoperă tot domeniul de focus la un preț competitiv.
Lentila este mai mare decât la ocularele ortho, la fel, au și un câmp aparent mai mare, iar folosirea lor este mai comodă. Imaginea produsă este puțin mai slabă decât la ortho, însă se revanșează la un câmp vizual mai mare, iar raportul preț/calitate mult mai favorabil. Ocularele Plössl de 20-25mm au un relief destul de mare pentru a le folosi pentru fotografiere cu cele mai multe camere digitale.

Ocularele SkyWatcher Plössl (cu acoperire FMC) sunt cu 4 elemente, unghi de vizibilitate de 52 de grade, acoperire anti reflex FMC și raport preț/calitate excelent.

Ocularele SkyWatcher Plössl au o corecție foarte bună, similară cu seria GSO Plössl, dar sunt mai ieftine. Ocularele au acoperire multiplă FMC, astfel încât dau o imagine mai cu contrast și folosesc mai bine lumina captată față de seria mai ieftină acoperită cu stat T.
Putem să achiziționăm o serie excelentă pentru telescopul nostru pentru a beneficia de tot domeniul de grosisment al acestuia.
Corpul ocularului are mărimea de 34mm (de la 6,3 până la 12,5mm), respectiv de 36mm (de la 17mm în sus) din cauza inelului de cauciuc. Aceste valori sunt importante la adaptoarele foto. Pentru a preveni prăfuirea, au capace din cauciuc la fiecare capăt.


Tip ocular: Plössl
Diametru conexiune: 1,25” (31,7mm)
Câmp vizual: 52 grade
Număr lentile: 4
Filet filtru: daOcularele de tip Plössl reprezintã o opțiune foarte popularã deoarece acoperã tot domeniul de focus la un preț competitiv. Lentila este mai mare decât la ocularele ortho, la fel, au și un câmp aparent mai mare, iar folosirea lor este mai comodã. Imaginea produsă este puțin mai slabã decât la ortho, însă se revanșează la un câmp vizual mai mare, iar raportul preț/calitate mult mai favorabil. Ocularele Plössl de 20-25mm au un relief destul de mare pentru a le folosi pentru fotografiere cu cele mai multe camere digitale. Ocularele SkyWatcher Plössl (cu acoperire FMC) sunt cu 4 elemente, unghi de vizibilitate de 52 de grade, acoperire anti reflex FMC și raport preț/calitate excelent.Ocularele SkyWatcher Plössl au o corecție foarte bună, similară cu seria GSO Plössl, dar sunt mai ieftine. Ocularele au acoperire multiplă FMC, astfel încât dau o imagine mai cu contrast și folosesc mai bine lumina captată față de seria mai ieftină acoperitã cu stat T. Putem să achiziționăm o serie excelentă pentru telescopul nostru pentru a beneficia de tot domeniul de grosisment al acestuia. Corpul ocularului are mărimea de 34mm (de la 6,3 pânã la 12,5mm), respectiv de 36mm (de la 17mm în sus) din cauza inelului de cauciuc. Aceste valori sunt importante la adaptoarele foto. Pentru a preveni prăfuirea, au capace din cauciuc la fiecare capăt. ||||||Tip ocular: PlösslDiametru conexiune: 1,25” (31,7mm)Câmp vizual: 52 gradeNumăr lentile: 4Filet filtru: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data