Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Montura Skywatcher Virtuoso

Montura Skywatcher Virtuoso

750.00 RON
Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Montura Virtuoso de tip minidobson este dotată cu encodere cu rezoluție mare și motor sincron, care permite după o aliniere manuală urmărirea pe două axe a obiectelor. Montura aliniem simplă cu steaua polară și pe urmă pornim motorașul de urmărire. Cu metodele manuale obișnuite putem seta telescopul pe orice obiect de pe cer, după care montura urmărește acest obiect. Opțional putem să cumpărăm o telecomandă cu ajutorul căreia putem selecta oricare obiect din cele 42900 din baza de date programată, sau putem folosi și funcția de obiecte recomandate.
Cu adaptorul L venit ca accesoriu putem atașa și aparat foto la mecanică, și cu ajutorul programului inclus avem posibilitatea de a efectua fotografii panoramice sau time-lapse. Software-ul inclus în montură are suport pentru aceste funcții, și poate controla și expoziția ca și în cazul monturilor AllView.


Caracteristici:
- Tip: montura Dobson azimutala
- Denumire: AZ GoTo Virtuoso
- Sarcina maxima: 3 kg
- Control miscare fina: servomotor Altitudine, Azimut
- Motorizare: DC servo
- Precizie motoare(arcsec): 2,4
-Viteza de urmarire: 8x, 16x, 64x, 400x, >2000x Max
- Viteza maxima: 4.0° / sec
- Sistem GoTo: optionala
- Telecomanda: optionala, SynScan
- Actualizabil prin internet: da
- Mufa pentru autoguiding: nu
- Luneta polara: nu
- Posibilitate de aliniere: pe 1 sau 2 stele
- Trepied: Dobson
- Tava pentru accesorii: nu
- Contragreutati: nu
- Greutatea monturi: 4 kg
- Sursa de curent: 12 V sau 8 baterii AA (nu incluse)
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Produse complementare

  • Alimentator 12V
    160.00 RON


Montura Virtuoso de tip minidobson este dotatã cu encodere cu rezoluție mare și motor sincron, care permite dupã o aliniere manualã urmãrirea pe douã axe a obiectelor. Montura aliniem simplã cu steaua polarã și pe urmã pornim motorașul de urmãrire. Cu metodele manuale obișnuite putem seta telescopul pe orice obiect de pe cer, dupã care montura urmãrește acest obiect. Opțional putem sã cumpãrãm o telecomandã cu ajutorul cãreia putem selecta oricare obiect din cele 42900 din baza de date programatã, sau putem folosi și funcția de obiecte recomandate. Cu adaptorul L venit ca accesoriu putem atașa și aparat foto la mecanicã, și cu ajutorul programului inclus avem posibilitatea de a efectua fotografii panoramice sau time-lapse. Software-ul inclus în monturã are suport pentru aceste funcții, și poate controla și expoziția ca și în cazul monturilor AllView.||||||Caracteristici:- Tip: montura Dobson azimutala- Denumire: AZ GoTo Virtuoso- Sarcina maxima: 3 kg- Control miscare fina: servomotor Altitudine, Azimut- Motorizare: DC servo- Precizie motoare(arcsec): 2,4-Viteza de urmarire: 8x, 16x, 64x, 400x, >2000x Max- Viteza maxima: 4.0° / sec- Sistem GoTo: optionala- Telecomanda: optionala, SynScan- Actualizabil prin internet: da- Mufa pentru autoguiding: nu- Luneta polara: nu- Posibilitate de aliniere: pe 1 sau 2 stele- Trepied: Dobson- Tava pentru accesorii: nu- Contragreutati: nu- Greutatea monturi: 4 kg- Sursa de curent: 12 V sau 8 baterii AA (nu incluse)- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data