0
Toate produsele / Monturi portabile la DSLR / Monturi si accesorii / Montura Skywatcher Star Adventurer 2i Astro Set

Montura Skywatcher Star Adventurer 2i Astro Set

  5 (4 review-uri)
2 295.00 Lei
Disponibil in rate
Rate de la 382.50 lei


Adaugă la favorite
Vă rugăm să alegeți varianta dorită.
Solicită publicarea în SICAP
Brand: Sky-Watcher
Află de noutăți pe   

Descriere

Montura StarAdventurer 2i este o montura compacta pentru astro-fotografiere. Dimensiunile acesteia sunt acum mai mici, a primit control WiFi, astfel cu ajutorul aplicației gratuite (disponibil pe Android și iOS) putem controla o multitudine de funcții, între care și efectuarea pozelor astro sau time-lapse.

Datorita constructiei modulare, poate fi folosit în diferite configuratii. De la obiective mici sau teleobiective pâna la telescoape de mici dimensiuni, pot fi montate o varietate de instrumente optice. Capul poate fi separat de partea de aliniere polara, astfel daca nu avem nevoie de asta (la fotografii pe câmp larg), nu trebuie neaparat sa o caram cu noi. Conectarea aparatului foto poate fi variata în nenumarate feluri cu ajutorul sinei prisma a telescopului sau cu ajutorul filetului foto al aparatului.
Pentru o urmarire precisa este necesara o aliniere polara exacta care poate fi efectuata cu ajutorul lunetei polare incluse care este la fel cum sunt cele din monturile mari a producatorului (EQ6, AZEQ6, EQ8). Colimarea lunetei polare poate fi realizata usor pentru ca axa RA poate fi rotita complet.
Urmarirea poate sa faca posibila sa facem expuneri de 5 minute la 200mm sau expuneri de 2 minute la 400mm fara ca câmpul vizual sa se miste.

Setul pentru astrofotografiere contine: montura, pană ecuatorială, luneta polara cu iluminare, contragreutate, adaptor cap de trepied.

Pana ecuatoriala se poate atașa pe trepied prin filetul standard 3/8”, așadar dacă avem un stativ stabil, sistemul poate fi atașat de acesta.

În cazul fotografierii cu un obiectiv ochi de pește sau al fotografierii cu câmp vizual larg, blocul pol poate fi neglijat. În acest caz sistemul mecanic poate fi atașat la un cap sferic sau 3D (se poate fixa tot cu un filet foto standard). Trebuie menționat, totuși, faptul că în cazul acestui tip de atașare, setarea pe poli nu poate fi punctuală. Acesta este motivul pentru care blocul pol se recomandă ca accesoriu.

Elemente:

- Stativ foto Star Adventurer: racord de 3/8”, 1600 g, înălțimea de 63-110 cm, lungimea de transport de 70 cm, disponibil în culorile alb - verde.
- Pană ecuatorială: este un accesoriu care se poate include între stativul foto și capul StarAdventurer, iar setarea polilor se poate realiza cu mare ușurință și precizie (este prevăzut cu posibilitate de setare fină în ambele direcții).
- Contragreutate și pivot pentru contragreutate care poate fi înșurubat într-o unitate de declinare. Cu ajutorul acestora se pot atașa teleobiective mai mari sau telescoape mai mici (aduse în echilibru) pe capul StarAdventurer.

Caracteristici

Tip: platforma de urmarire ecuatoriala germana ultra compacta
Motorizare: DC Servo
Alimentare: 4buc de baterie AA (nu include), sau de pe USB
Alimetare externa: DC 5V
Sarcina maxima: 5kg
Metode de urmarire: astrofotografie - celestial, celestial 1/2, solar, lunar,
Time-lapse - 12h/ 4h/ 2h
Luneta aliniera polara: da
Mufa pentru autoguiding: da
Actualizare prin internet: da
Conectica: filet foto 1/4", filet foto 3/8", șina prisma Vixen
Contragreutati:1 bucati
Greutate: 2,2 kg

Review-uri


Norbert Tamas Cumpărător verificat 2023-08-28
Totul perfect!
Paris H. Cumpărător verificat 2021-08-24

Totul perfect!


Recenzie Skywatcher Star Adventurer 2i Astro Set
IOAN N. Cumpărător verificat 2021-07-22

Livrare rapida, pret bun si un produs de calitate. O montura foarte buna pentru a incepe astrofotografia, deasemenea o solutie buna ca si montura pentru calatorie , ori pentru a fi folosita in paralel cu o montura equatoriala. Desi aveam Skywatcher Eqm35 pro am decis sa cumpar si Star edventurer. Am fost impresionat de primele rezultate, amt estat la distanta focala de 70mm cuun obiective tamron 70-300 si dslr pana la 6 minute expuneri si am fotografiat regiunea Cygnus, la 300 mm am testat 30s-60s deoarece in acea noapte am avut vant puternic in zona unde am calatorit, dupa ce vantul nu a mai fost asa puternic am facut un scurt plan de 60x30s pentru Lagoon si Trifid Nebula, Messier 8 si Messier 20. Rezultate foarte bune, clutch-ul de la Ra merge bine, pana equatoriala este iarasi bine facuta, comparand cuskyguider pro ce am testat in 2019, star adventurer pare a fi mai bine construit.


Produs de calitate, livrat cum a fost promis.
Adrian Cumpărător verificat 2021-07-22

Merita de incercat.


Accesorii recomandate

Produse complementare


Cei mai populari producatori

  • Sky-Watcher
  • Celestron
  • LACERTA
  • BTC
  • Baader Planetarium
  • Delta Optical

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare