Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Montura Skywatcher ecuatoriala EQ6 GoTo

Montura Skywatcher ecuatoriala EQ6 GoTo

6,585.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

MonturileSkyWatcher EQ6 Syntrek și PRO GoTo sunt identice cu echipamentul de bază almonturii EQ6. Diferențele, în afară de culoare, sunt constituite desistemul de motorizare (electronica, motoarele, mecanismul de transmitere).

Din punct de vedere mecanic este exact la fel cu modelulSyntrek, diferența constă în faptul că beneficiază de telecomandacea mai nouă SynScan GoTo, cu ajutorul căruia căutarea automată se desfășoarăfără ajutorul unui calculator datorită bazei de date încorporată.

Acest model are în dotare cea mai recentă telecomandă SynScan GoTo, cu ajutorulcăreia căutarea automată se desfășoară fără ajutorul unui calculator datorităbazei de date încorporată. Telecomanda are în memorie poziția a 42900 obiecte,în afară de cataloagele Messier, NGC și IC mai putem regăsi și alte obiecteDeep Sky, multe stele duble și variabile, respectiv poziția stelelor mailuminoase. După o calibrare corectă trebui să introducem numai dateleobiectelor din catalog și poziționarea se face automat.
În afară de funcțiile enumerate sus, mai avem o colecție de funcțiiîncorporate. De exemplu, dacă nu știm ce obiecte sunt vizibile la un moment datpe cer, cu ajutorul funcției "guided tour" (călătorie cu ghid)telecomanda ne ghidează între obiecte, ne recomandă și ne arată obiectele celemai spectaculoase. Telecomanda ne ajută și la poziționarea precisă pe steauapolară, ne comunică și datele exacte despre steaua Polaris. Tot cu ajutorultelecomenzii putem să ne uităm la tensiunea curentului folosit (important dacăalimentăm sistemul de pe acumulator), respectiv la temperatura ambiantă.
La astrofotografie ne ajută la ajustarea precisă a compensării jocului mort,posibilitatea reglării fine a vitezei de corecție (0,125-1x viteză stelară), șipoate să învețe corectarea erorii periodice (PEC).
Memoria telecomenzii poate fi împrospătată de pe Internet, astfel dispunemîntotdeauna de baza de date cea mai recentă.
Montura funcționează cu 12V DC, și poate fi alimentat cu ajutorului unui cablude alimentare de la bricheta mașinii (cablu inclus în pachet), opțional de peacumulator, sau de pe adaptor de rețea (sursă cu 5A).


Caracteristici:
- Tip: montura ecuatoriala germana
- Denumire: EQ6 GoTo
- Sarcina maxima: 18kg
- Control miscare fina: sistem GoTo, baza de date cu 42 900 obiecte
- Motorizare: 1.8 º pas cu pas
- Precizie motoare(arcsec): 0,144
- Viteze de urmarire: rata siderala, rata solara, rata lunara
- Viteza maxima: 3.4° / sec
- Sistem GoTo: da
- Telecomanda: da, SynScan
- Actualizabil prin internet: da
- Mufa pentru autoguiding: da
- Luneta polara: da
- Posibilitate de aliniere: pe 1, 2 sau 3 stele (EQ)
- Trepied: otel reglabil (90-147cm)
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutati: 2x5,1kg
- Greutatea monturi: 24,2 kg
- Sursa de curent: 12 V
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Produse complementare

  • Alimentator de la 220V la 12V
    195.00 RON


MonturileSkyWatcher EQ6 Syntrek și PRO GoTo sunt identice cu echipamentul de bază almonturii EQ6. Diferențele, în afară de culoare, sunt constituite desistemul de motorizare (electronica, motoarele, mecanismul de transmitere).Din punct de vedere mecanic este exact la fel cu modelulSyntrek, diferența constă în faptul că beneficiază de telecomandacea mai nouă SynScan GoTo, cu ajutorul căruia căutarea automată se desfășoarăfără ajutorul unui calculator datorită bazei de date încorporată.Acest model are în dotare cea mai recentă telecomandă SynScan GoTo, cu ajutorulcăreia căutarea automată se desfășoară fără ajutorul unui calculator datorităbazei de date încorporată. Telecomanda are în memorie poziția a 42900 obiecte,în afară de cataloagele Messier, NGC și IC mai putem regăsi și alte obiecteDeep Sky, multe stele duble și variabile, respectiv poziția stelelor mailuminoase. După o calibrare corectă trebui să introducem numai dateleobiectelor din catalog și poziționarea se face automat. În afară de funcțiile enumerate sus, mai avem o colecție de funcțiiîncorporate. De exemplu, dacă nu știm ce obiecte sunt vizibile la un moment datpe cer, cu ajutorul funcției "guided tour" (călătorie cu ghid)telecomanda ne ghidează între obiecte, ne recomandă și ne arată obiectele celemai spectaculoase. Telecomanda ne ajută și la poziționarea precisă pe steauapolară, ne comunică și datele exacte despre steaua Polaris. Tot cu ajutorultelecomenzii putem să ne uităm la tensiunea curentului folosit (important dacăalimentăm sistemul de pe acumulator), respectiv la temperatura ambiantă.La astrofotografie ne ajută la ajustarea precisă a compensării jocului mort,posibilitatea reglării fine a vitezei de corecție (0,125-1x viteză stelară), șipoate să învețe corectarea erorii periodice (PEC).Memoria telecomenzii poate fi împrospătată de pe Internet, astfel dispunemîntotdeauna de baza de date cea mai recentă.Montura funcționează cu 12V DC, și poate fi alimentat cu ajutorului unui cablude alimentare de la bricheta mașinii (cablu inclus în pachet), opțional de peacumulator, sau de pe adaptor de rețea (sursă cu 5A).||||||Caracteristici:- Tip: montura ecuatoriala germana- Denumire: EQ6 GoTo- Sarcina maxima: 18kg- Control miscare fina: sistem GoTo, baza de date cu 42 900 obiecte- Motorizare: 1.8 º pas cu pas- Precizie motoare(arcsec): 0,144- Viteze de urmarire: rata siderala, rata solara, rata lunara- Viteza maxima: 3.4° / sec- Sistem GoTo: da- Telecomanda: da, SynScan- Actualizabil prin internet: da- Mufa pentru autoguiding: da- Luneta polara: da- Posibilitate de aliniere: pe 1, 2 sau 3 stele (EQ)- Trepied: otel reglabil (90-147cm)- Tava pentru accesorii: da- Contragreutati: 2x5,1kg- Greutatea monturi: 24,2 kg- Sursa de curent: 12 V- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data