Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescoape astronomice / Montura Skywatcher azimutala AZ4

Montura Skywatcher azimutala AZ4

840.00 RON
Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Brațul monturii AZ4 vă permite flexibilitate maximă, ceva firesc la montura azimutală. Este ideal atât pentru observații astronomice cât și pentru observații în natură.
Este ușor de transportat, nu necesită contragreutate, nu are joc și nu se mișcă.
Tensiunea clemei poate fi reglată, putem astfel elimina folosirea brațelor de fixare. Se poate mișca după bunul plac în orice direcție, ne mai fiind nevoie să pierdem timpul cu fixarea brațelor de fixare.
Cu ajutorul piuliței de fixare putem echilibra ușor orice telescop fixat pe montură.
Brațele de reglare cu mișcare fină cu 180 de grade pot fi schimbate ușor, astfel le folosim la fel de ușor cu un refractor cu "privire din spate" sau un Makustov cât și cu un telescop Newton cu "privire din față". Datorită brațului în 45 de grade putem să ajungem la zenit cu telescoapele de până la 180 de mm, fără a atinge montura.
Putem selecta ori cu picioare ușoare din aluminiu de 65mm sau cu picioare mai grele și mai stabile de 45mm din oțel (HEQ5).


Caracteristici:
- Tip: montura alt-azimutala
- Denumire: AZ 4
- Sarcina maxima: 6/6 kg
- Control miscare fina: Altitudine, Azimut
- Motorizare: nu
- Precizie motoare(arcsec): -
- Viteza maxima: -
- Sistem GoTo: nu
- Telecomanda: nu
- Actualizabil prin internet: nu
- Mufa pentru autoguiding: nu
- Luneta polara: nu
- Posibilitate de aliniere: pe 1 stele
- Trepied: aluminiu reglabil (71-123)/otel reglabil 70-119 cm
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutati: nu
- Greutatea monturi: 6/8kg
- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantieBrațul monturii AZ4 vã permite flexibilitate maximã, ceva firesc la montura azimutalã. Este ideal atât pentru observații astronomice cât și pentru observații în naturã. Este ușor de transportat, nu necesitã contragreutate, nu are joc și nu se mișcã.Tensiunea clemei poate fi reglatã, putem astfel elimina folosirea brațelor de fixare. Se poate mișca dupã bunul plac în orice direcție, ne mai fiind nevoie sã pierdem timpul cu fixarea brațelor de fixare.Cu ajutorul piuliței de fixare putem echilibra ușor orice telescop fixat pe monturã.Brațele de reglare cu mișcare finã cu 180 de grade pot fi schimbate ușor, astfel le folosim la fel de ușor cu un refractor cu "privire din spate" sau un Makustov cât și cu un telescop Newton cu "privire din fațã". Datoritã brațului în 45 de grade putem sã ajungem la zenit cu telescoapele de pânã la 180 de mm, fãrã a atinge montura. Putem selecta ori cu picioare ușoare din aluminiu de 65mm sau cu picioare mai grele și mai stabile de 45mm din oțel (HEQ5).||||||Caracteristici:- Tip: montura alt-azimutala - Denumire: AZ 4- Sarcina maxima: 6/6 kg- Control miscare fina: Altitudine, Azimut- Motorizare: nu- Precizie motoare(arcsec): -- Viteza maxima: -- Sistem GoTo: nu- Telecomanda: nu- Actualizabil prin internet: nu- Mufa pentru autoguiding: nu- Luneta polara: nu- Posibilitate de aliniere: pe 1 stele- Trepied: aluminiu reglabil (71-123)/otel reglabil 70-119 cm- Tava pentru accesorii: da- Contragreutati: nu - Greutatea monturi: 6/8kg- Alte accesorii: software planetariu, manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data