Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON


Montura de ghidaj

795.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Noua platformă produsă de firma SkyWatcher este concepută pentru lunetele de ghidaj, dar poate fi utilă și la montarea telescoapelor în paralel.
Platforma pentru luneta de ghidaj le putem monta ori pe partea de sus a telescopului (cu Piggyback) ori pe o șină paralelă. Putem găsi o stea de ghidaj cu ușurință cu ajutorului lunetei de ghidaj pentru că luneta poate fi orientată atât pe verticală cât și pe orizontală în limitele permise (este dotată cu posibilitatea de reglaj fin). Luneta poate fi montată cu șină prisma standard, montarea-demontarea poate fi făcută cu o singură mișcare, astfel este o soluție mai rapidă decât cu inele de reglaj.

Poate fi instalat pe aceasta montura orice instrument cu sina de montare SkyWatcher sau Vixen standard.


Caracteristici:
Material: AluminiuNoua platformã produsã de firma SkyWatcher este conceputã pentru lunetele de ghidaj, dar poate fi utilã și la montarea telescoapelor în paralel. Platforma pentru luneta de ghidaj le putem monta ori pe partea de sus a telescopului (cu Piggyback) ori pe o șinã paralelã. Putem gãsi o stea de ghidaj cu ușurințã cu ajutorului lunetei de ghidaj pentru cã luneta poate fi orientatã atât pe verticalã cât și pe orizontalã în limitele permise (este dotatã cu posibilitatea de reglaj fin). Luneta poate fi montatã cu șinã prisma standard, montarea-demontarea poate fi fãcutã cu o singurã mișcare, astfel este o soluție mai rapidã decât cu inele de reglaj.Poate fi instalat pe aceasta montura orice instrument cu sina de montare SkyWatcher sau Vixen standard.||||||Caracteristici:Material: Aluminiu

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data