Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Microscoape / Microscop stereo Delta SZ-450-T

Microscop stereo Delta SZ-450-T

În curând

Categorii: Microscoape Stereo
Brand: Delta Optical

Acest microscop stereo modern și ergonomic este un instrument adecvat pentru examinări botanice, biologice, entomologice, paleontologice, arheologice și numismatice, atât pentru elevi, cât și pentru amatori. Este de asemenea adecvat pentru examinări în domeniul criminalisticii, electronicii și a mehanicii fine, restaurare sau multe alte domenii.
Grosismentele din domeniul 10-45x poate fi modificat gradual (este cu zoom). Cu oculare de schimb, care pot fi cumpărate separat, acest domeniu poate fi înjumătățit sau mărit chiar și de două ori și jumătate. Iluminarea superioară și inferioară cu LED poate fi reglată separat. Privirea este una comodă, instrumentul are imagine de o calitate bună, iluminarea este suficientă și puternică.
Versiunea trinoculară are în dotare tub foto, cu ajutorul căruia putem conecta direct camere foto.
La acest model avem ca accesoriu și o lentilă reducătoare, pe care dacă o înșurubăm în filetul C de la cameră, va corecta mărirea și câmpul vizual la imaginea văzută prin ocular.


Caracteristici:
- tip:stereomicroscop trinocular PROFESIONAL zoom
- puteri de marire:10-45x ajustabile continuu
- oculare: EW10x/20mm cu cupe de cauciuc
- obiective PLAN: 1–4,5x
- optica acoperita antireflex:fully coated
- iluminare:cu LED superioara si inferioara (220V)
- cap:trinocular inclinat la 45°
- reglaj: separat al dioptriilor pentru fiecare ocular
- stand: placa alb/negru si placa inghetat/opac
- focalizator:cu fina
- alte:husa de protectie antistatica
- greutate: - kg
- garantie: 2 aniAcest microscop stereo modern și ergonomic este un instrument adecvat pentru examinãri botanice, biologice, entomologice, paleontologice, arheologice și numismatice, atât pentru elevi, cât și pentru amatori. Este de asemenea adecvat pentru examinãri în domeniul criminalisticii, electronicii și a mehanicii fine, restaurare sau multe alte domenii.Grosismentele din domeniul 10-45x poate fi modificat gradual (este cu zoom). Cu oculare de schimb, care pot fi cumpãrate separat, acest domeniu poate fi înjumãtãțit sau mãrit chiar și de douã ori și jumãtate. Iluminarea superioarã și inferioarã cu LED poate fi reglatã separat. Privirea este una comodã, instrumentul are imagine de o calitate bunã, iluminarea este suficientã și puternicã. Versiunea trinocularã are în dotare tub foto, cu ajutorul cãruia putem conecta direct camere foto. La acest model avem ca accesoriu și o lentilã reducãtoare, pe care dacã o înșurubãm în filetul C de la camerã, va corecta mãrirea și câmpul vizual la imaginea vãzutã prin ocular.||||||Caracteristici: - tip:stereomicroscop trinocular PROFESIONAL zoom- puteri de marire:10-45x ajustabile continuu- oculare: EW10x/20mm cu cupe de cauciuc- obiective PLAN: 1–4,5x- optica acoperita antireflex:fully coated- iluminare:cu LED superioara si inferioara (220V)- cap:trinocular inclinat la 45°- reglaj: separat al dioptriilor pentru fiecare ocular- stand: placa alb/negru si placa inghetat/opac- focalizator:cu fina- alte:husa de protectie antistatica- greutate: - kg- garantie: 2 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data