Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Microscoape / Microscop biologic Student 2

Microscop biologic Student 2

480.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Categorii: Microscoape Biologic
Brand: BTC

Acest microscop este unul adecvat pentru a învăță, cu o imagine puternică și o prelucrare masivă din metal, în opoziție față de microscoapele de joacă nu ia pofta copiilor, este adecvat pentru sarcini serioase. Desigur, obiectivele și ocularele sunt fabricați din lentile din sticlă.

Este un microscop biologic, care cu două oculare și trei obiective funcționează pe 6 măriri. Pe baza vânzărilor este microscopul cel mai popular, are un preț mic, o imagine foarte bună și aplicații multiple. Cu părți mecanice fabricate din metal, intrăm într-o lume complet diferită față de microscoapele care pot fi cumpărate din magazinele universale. Avem atât buton pentru reglare dură cât și pentru reglare fină, care reprezintă un plus la măriri mari. Iluminarea mesei de obiecte se realizează cu oglindă, astfel încât la observații trebuie să avem o sursă de iluminare puternică în fața microscopului. Corpul microscopului Student 2 poate fi înclinat în 45 de grade pentru observații mai comode.


Caracteristici:
- iluminare: naturala (plan de jos, cu ajutorul unei oglinzi concave)
- oculare: Hygens 10x si 16x
- platforma: 120x120mm
- focalizare: coaxiala cu control grosier (50mm) si fin (1,8-2,2mm)
- obiective acromate: 4x/0,1, 10x/0,25, 40x/0,65
- puteri de marire: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x
- husa: de protectie antistaticaAcest microscop este unul adecvat pentru a învãțã, cu o imagine puternicã și o prelucrare masivã din metal, în opoziție fațã de microscoapele de joacã nu ia pofta copiilor, este adecvat pentru sarcini serioase. Desigur, obiectivele și ocularele sunt fabricați din lentile din sticlã.Este un microscop biologic, care cu douã oculare și trei obiective funcționeazã pe 6 mãriri. Pe baza vânzãrilor este microscopul cel mai popular, are un preț mic, o imagine foarte bunã și aplicații multiple. Cu pãrți mecanice fabricate din metal, intrãm într-o lume complet diferitã fațã de microscoapele care pot fi cumpãrate din magazinele universale. Avem atât buton pentru reglare durã cât și pentru reglare finã, care reprezintã un plus la mãriri mari. Iluminarea mesei de obiecte se realizeazã cu oglindã, astfel încât la observații trebuie sã avem o sursã de iluminare puternicã în fața microscopului. Corpul microscopului Student 2 poate fi înclinat în 45 de grade pentru observații mai comode.||||||Caracteristici: - iluminare: naturala (plan de jos, cu ajutorul unei oglinzi concave)- oculare: Hygens 10x si 16x- platforma: 120x120mm- focalizare: coaxiala cu control grosier (50mm) si fin (1,8-2,2mm)- obiective acromate: 4x/0,1, 10x/0,25, 40x/0,65- puteri de marire: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x- husa: de protectie antistatica

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data