Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Microscoape / Microscop biologic Student 12

Microscop biologic Student 12

475.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Categorii: Microscoape Biologic
Brand: BTC

Este un microscop excelent pentru începători, recomandat în primul rând pentru copii. Microscopul are iluminare integrată cu LED inferior și superior, grosisment între 40x-400x (care poate fi extins), corp din metal, sistem optic din lentile de sticlă acromate.

Microscopul biologic, cu iluminare LED încorporată, este compus din trei lentile din sticlă. Obiectivele fac posibile măriri de 4x, 10x și 40x, iar ocularul WF10x face posibilă măriri de 40x, 100x și 400x, astfel încât ne permite să facem diverse observații. În afară de iluminarea LED inferioară avem și iluminare superioară, cu ajutorul căruia la măriri mici (40x) putem face observații de suprafață (ex frunze, gândaci mai mici, pietriș plat, hârtie abrazivă etc), astfel copii pot observa natura în condiții excelente. Puterea de iluminare poate fi reglată. Capul poate fi înclinat în 45 de grade, și poate fi rotit, astfel observarea devine confortabilă. În loc de ocularul de mărime standard putem conecta și cameră pentru microscoape (poate fi cumpărată opțional), astfel observațiile pot fi înregistrate.


Caracteristici:
- Tip: microscop biologic
- Obiective acromata:4x, 10x, 40x
- Ocular: WF 10x
- Puteri de marire: 40x, 100x, 400x (WF 10x)
- Iluminare: cu LED inferioara
- Disc cu filtre: 6 culori
- Cap: monocular inclinat la 45g. ce se poate roti 360g.
- Stand din plastic: 100x100mm cu lame de fixare
- Husa:de protectie antistatica
- Garantie: 2 aniEste un microscop excelent pentru începãtori, recomandat în primul rând pentru copii. Microscopul are iluminare integratã cu LED inferior și superior, grosisment între 40x-400x (care poate fi extins), corp din metal, sistem optic din lentile de sticlã acromate.Microscopul biologic, cu iluminare LED încorporatã, este compus din trei lentile din sticlã. Obiectivele fac posibile mãriri de 4x, 10x și 40x, iar ocularul WF10x face posibilã mãriri de 40x, 100x și 400x, astfel încât ne permite sã facem diverse observații. În afarã de iluminarea LED inferioarã avem și iluminare superioarã, cu ajutorul cãruia la mãriri mici (40x) putem face observații de suprafațã (ex frunze, gândaci mai mici, pietriș plat, hârtie abrazivã etc), astfel copii pot observa natura în condiții excelente. Puterea de iluminare poate fi reglatã. Capul poate fi înclinat în 45 de grade, și poate fi rotit, astfel observarea devine confortabilã. În loc de ocularul de mãrime standard putem conecta și camerã pentru microscoape (poate fi cumpãratã opțional), astfel observațiile pot fi înregistrate.||||||Caracteristici:- Tip: microscop biologic- Obiective acromata:4x, 10x, 40x- Ocular: WF 10x- Puteri de marire: 40x, 100x, 400x (WF 10x)- Iluminare: cu LED inferioara- Disc cu filtre: 6 culori- Cap: monocular inclinat la 45g. ce se poate roti 360g.- Stand din plastic: 100x100mm cu lame de fixare- Husa:de protectie antistatica - Garantie: 2 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data