Microscop biologic BIM-105T - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Microscoape / Microscop biologic BIM-105T

Microscop biologic BIM-105T

1,725.00 RON
Pe stoc

Cod produs: BIM105T

Adaugă la favorite
Brand: BTC

Acest model reprezintă modelul cu introspecție trioculară. În afară de două oculare pentru doi ochi mai găsim și o intrare pentru cameră, astfel încât devine posibilă și înregistrarea observațiilor. Putem schimba calea luminii între cea văzută și cea a camerei cu un glisant, fiind un avantaj pentru că imaginea rămâne la fel de luminată atât în ocular cât și în cameră. Observațiile făcute cu ambii ochi sunt mult mai comode, și experiența arată că putem observa mai multe detalii folosind ambii ochi.

Modelele cele mai simple din familia BIM105 reprezintă accesul în lumea microscoapelor semi-profesionale. Amândouă dintre microscoape deți obiecte acromatice de standardul patru DIN (4x, 10x, 40x, 100x), obiecte care permit imagini clare și cu un contrast bun, producătorul a reușit să reducă la minim aberațiile. Un punct de vedere important reprezintă reglare fină a microfocuserului și a puterii de iluminat, caracteristici importante pentru observații precise. Reglarea fină integrată în măsuța pentru obiecte face posibilă mișcarea fină a mostrei chiar și la măriri extrem de mari. Este un microscop produs cu corp solid din metal. Îl recomandăm atât pentru începător cât și pentru avansați.


Caracteristici:
- tip: microscop biologic profesional
- corp:metalic cu cap trinocular, inclinat la 30 grade
- obiective: acromate (DIN) 4x, 10x, 40x (S), 100x (S, O)
- oculare: WF10x
- putere de marire cu ocularul de WF10mm: 40x, 100x, 400x, 1000x
- iluminare: electronica (220V) cu halogen 12V/20W
- lentila condensatoare: Abbe N.A. 1,25, diagrama Iris
- stand: 132X140mm cu control pe ambele axe al alinierii lamelor cu specimene
- focalizare: coaxiala cu control grosier si fin
- optica acoperita:antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina (fully coated)
- alte:ulei de imersie pentru obiectivul de 100X
- husa:de protectie antistatica
- Garantie: 2 aniAcest model reprezintã modelul cu introspecție triocularã. În afarã de douã oculare pentru doi ochi mai gãsim și o intrare pentru camerã, astfel încât devine posibilã și înregistrarea observațiilor. Putem schimba calea luminii între cea vãzutã și cea a camerei cu un glisant, fiind un avantaj pentru cã imaginea rãmâne la fel de luminatã atât în ocular cât și în camerã. Observațiile fãcute cu ambii ochi sunt mult mai comode, și experiența aratã cã putem observa mai multe detalii folosind ambii ochi. Modelele cele mai simple din familia BIM105 reprezintã accesul în lumea microscoapelor semi-profesionale. Amândouã dintre microscoape deți obiecte acromatice de standardul patru DIN (4x, 10x, 40x, 100x), obiecte care permit imagini clare și cu un contrast bun, producãtorul a reușit sã reducã la minim aberațiile. Un punct de vedere important reprezintã reglare finã a microfocuserului și a puterii de iluminat, caracteristici importante pentru observații precise. Reglarea finã integratã în mãsuța pentru obiecte face posibilã mișcarea finã a mostrei chiar și la mãriri extrem de mari. Este un microscop produs cu corp solid din metal. Îl recomandãm atât pentru începãtor cât și pentru avansați.||||||Caracteristici:- tip: microscop biologic profesional- corp:metalic cu cap trinocular, inclinat la 30 grade- obiective: acromate (DIN) 4x, 10x, 40x (S), 100x (S, O)- oculare: WF10x- putere de marire cu ocularul de WF10mm: 40x, 100x, 400x, 1000x- iluminare: electronica (220V) cu halogen 12V/20W- lentila condensatoare: Abbe N.A. 1,25, diagrama Iris- stand: 132X140mm cu control pe ambele axe al alinierii lamelor cu specimene- focalizare: coaxiala cu control grosier si fin- optica acoperita:antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina (fully coated)- alte:ulei de imersie pentru obiectivul de 100X- husa:de protectie antistatica- Garantie: 2 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data