Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Microscoape / Microscop biologic BIM-105B LED

Microscop biologic BIM-105B LED

1,325.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Categorii: Microscoape Biologic
Brand: BTC

Acest model reprezintă modelul cu două oculare, numit și cu vedere binoculară. Observațiile făcute cu ambii ochi sunt mult mai comode, experiența arată că putem observa mai multe detalii folosind ambii ochi.

Modelele cele mai simple din familia BIM105 reprezintă accesul în lumea microscoapelor semi-profesionale. Amândouă dintre microscoape deți obiecte acromatice de standardul patru DIN (4x, 10x, 40x, 100x), obiecte care permit imagini clare și cu un contrast bun, producătorul a reușit să reducă la minim aberațiile. Un punct de vedere important reprezintă reglare fină a microfocuserului și a puterii de iluminat, caracteristici importante pentru observații precise. Reglarea fină integrată în măsuța pentru obiecte face posibilă mișcarea fină a mostrei chiar și la măriri extrem de mari. Este un microscop produs cu corp solid din metal. Îl recomandăm atât pentru începător cât și pentru avansați.


Caracteristici:
- tip:microscop biologic profesional
- corp:metalic cu cap binocular, inclinat la 30 grade
- obiective:acromate (DIN) 4x, 10x, 40x (S), 100x (S, O)
- oculare:WF10x
- putere de marire cu ocularul de WF10mm:40x, 100x, 400x, 1000x
- iluminare:electronica (220V) cu LED 12V/20W
- lentila condensatoare:Abbe N.A. 1,25, diagrama Iris
- stand:132X140mm cu control pe ambele axe al alinierii lamelor cu specimene
- focalizare:coaxiala cu control grosier si fin
- optica acoperita:antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina (fully coated)
- alte:ulei de imersie pentru obiectivul de 100X
- husa:de protectie antistatica
- Garantie: 2 aniAcest model reprezintã modelul cu douã oculare, numit și cu vedere binocularã. Observațiile fãcute cu ambii ochi sunt mult mai comode, experiența aratã cã putem observa mai multe detalii folosind ambii ochi. Modelele cele mai simple din familia BIM105 reprezintã accesul în lumea microscoapelor semi-profesionale. Amândouã dintre microscoape deți obiecte acromatice de standardul patru DIN (4x, 10x, 40x, 100x), obiecte care permit imagini clare și cu un contrast bun, producãtorul a reușit sã reducã la minim aberațiile. Un punct de vedere important reprezintã reglare finã a microfocuserului și a puterii de iluminat, caracteristici importante pentru observații precise. Reglarea finã integratã în mãsuța pentru obiecte face posibilã mișcarea finã a mostrei chiar și la mãriri extrem de mari. Este un microscop produs cu corp solid din metal. Îl recomandãm atât pentru începãtor cât și pentru avansați.||||||Caracteristici: - tip:microscop biologic profesional- corp:metalic cu cap binocular, inclinat la 30 grade- obiective:acromate (DIN) 4x, 10x, 40x (S), 100x (S, O)- oculare:WF10x- putere de marire cu ocularul de WF10mm:40x, 100x, 400x, 1000x- iluminare:electronica (220V) cu LED 12V/20W- lentila condensatoare:Abbe N.A. 1,25, diagrama Iris- stand:132X140mm cu control pe ambele axe al alinierii lamelor cu specimene- focalizare:coaxiala cu control grosier si fin- optica acoperita:antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina (fully coated)- alte:ulei de imersie pentru obiectivul de 100X- husa:de protectie antistatica- Garantie: 2 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data