Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Lunete terestre / Luneta terestra Acuter 22-67x100 ED

Luneta terestra Acuter 22-67x100 ED

3,050.00 RON
Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lunete terestre
Brand: Acuter

Cel mai mare spectiv Acuter este un adevărat tun mare. Putem obține cel mai mult din acesta folosindu-l în condiții extreme, deoarece obținem o imagine luminoasă și în amurg, pe timp de cer întunecat și la noapte. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafață sticlă/aer este acoperită anti reflex multiplă (FMC), astfel datorită calității sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bună, o imagine luminoasă și cu contrast. La observații pe distanțe mari poate produce rezultate mai bune decât un aparat de noapte dedicat, deoarece adună de 200 ori mai multă lumină decât ochii. Față de aparatele nightvision arată spectrul complet, și grosismentul nu este de 3-5x, ci mult mai mult.

Oferim două variante ale spectivului: unul cu privire în 45 de grade (A) și unul cu privire dreaptă (B). Pentru vânători este un avantaj ca în condiții de iluminare slabă obiectivul observat să fie pe axa telescopului, în astfel de cazuri poate fi deranjant o privire cu 45 de grade. Este mai ușor să observăm obiectele dacă privim drept. Însă dacă facem observații către cer acest lucru poate fi greu la gâtul nostru.

Observațiile pe teren sunt ușurate de carcasa care este fixată pe corpul spectivului, în condiții de brumă și ploaie poate fi deschisă atât pe partea obiectivului cât și pe partea ocularului, astfel corpul spectivului rămâne protejat. Desigur, poate fi montat și pe un trepied foto. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafață sticlă/aer are acoperire anti reflex multiplă (FMC), astfel datorită calității sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bună, o imagine luminoasă și cu contrast. În timpul setării grosismentului câmpul vizual al ocularului se mărește, astfel câmpul vizual nu devine cu trei ori mai mic, ci numai cu jumătate (câmp vizual aparent de 60 grade).

Desigur, îl putem folosi și pentru observații astronomice, însă din cauza domeniului de grosisment limitat nu este echivalentul unui telescop dedicat acestui lucru. Însă poate fi folosit pentru observarea discurilor planetare, stelelor variabile și observarea cometelor. Îl recomandăm mai ales pentru cei care caută un telescop pentru a fi folosit în timpul zilei. Poate fi folosit și pentru fotografiere, pentru acest lucru recomandăm adaptorul DHC.


 • Tip: Refractor apocromat
 • Diametru: 100mm
 • Distanta focala: 540mm
 • Raport focal: f/5,4
 • Putere de marire: 22-67x
 • Ocular: 8-24mm Zoom
 • Distanta minima de focalizare: 11m
 • Camp vizual real: 1,8 grade -1 grade
 • Pupila de iesire: 4,4-1,5mm
 • Rezistenta la apa: da
 • Husa de transport: da
 • Greutate: 1870g
 • Lungime: 56cm
 • Garantie: 2 ani

Produse complementare

 • Adaptor DCH pentru Acuter
  250.00 RON
 • Trepied Foto WDF-4
  410.00 RON
 • Solutie de curatat Optical Wonder Delta
  45.00 RON


Cel mai mare spectiv Acuter este un adevãrat tun mare. Putem obține cel mai mult din acesta folosindu-l în condiții extreme, deoarece obținem o imagine luminoasã și în amurg, pe timp de cer întunecat și la noapte. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafațã sticlã/aer este acoperitã anti reflex multiplã (FMC), astfel datoritã calitãții sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bunã, o imagine luminoasã și cu contrast. La observații pe distanțe mari poate produce rezultate mai bune decât un aparat de noapte dedicat, deoarece adunã de 200 ori mai multã luminã decât ochii. Fațã de aparatele nightvision aratã spectrul complet, și grosismentul nu este de 3-5x, ci mult mai mult. Oferim douã variante ale spectivului: unul cu privire în 45 de grade (A) și unul cu privire dreaptã (B). Pentru vânãtori este un avantaj ca în condiții de iluminare slabã obiectivul observat sã fie pe axa telescopului, în astfel de cazuri poate fi deranjant o privire cu 45 de grade. Este mai ușor sã observãm obiectele dacã privim drept. Însã dacã facem observații cãtre cer acest lucru poate fi greu la gâtul nostru. Observațiile pe teren sunt ușurate de carcasa care este fixatã pe corpul spectivului, în condiții de brumã și ploaie poate fi deschisã atât pe partea obiectivului cât și pe partea ocularului, astfel corpul spectivului rãmâne protejat. Desigur, poate fi montat și pe un trepied foto. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafațã sticlã/aer are acoperire anti reflex multiplã (FMC), astfel datoritã calitãții sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bunã, o imagine luminoasã și cu contrast. În timpul setãrii grosismentului câmpul vizual al ocularului se mãrește, astfel câmpul vizual nu devine cu trei ori mai mic, ci numai cu jumãtate (câmp vizual aparent de 60 grade). Desigur, îl putem folosi și pentru observații astronomice, însã din cauza domeniului de grosisment limitat nu este echivalentul unui telescop dedicat acestui lucru. Însã poate fi folosit pentru observarea discurilor planetare, stelelor variabile și observarea cometelor. Îl recomandãm mai ales pentru cei care cautã un telescop pentru a fi folosit în timpul zilei. Poate fi folosit și pentru fotografiere, pentru acest lucru recomandãm adaptorul DHC.||||||Tip: Refractor apocromatDiametru: 100mmDistanta focala: 540mmRaport focal: f/5,4Putere de marire: 22-67xOcular: 8-24mm ZoomDistanta minima de focalizare: 11mCamp vizual real: 1,8 grade -1 gradePupila de iesire: 4,4-1,5mmRezistenta la apa: daHusa de transport: daGreutate: 1870gLungime: 56cmGarantie: 2 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data