Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Lunete terestre / Luneta terestra Acuter 16-48x65 ED

Luneta terestra Acuter 16-48x65 ED

2,370.00 RON
Adaugă la favorite
Categorii: Lunete terestre
Brand: Acuter

Este un spectiv care poate fi montat pe trepied foto, cu grosisment reglabil între 16-48x(zoom), poate fi folosit mai mult în natură pentru observarea naturii. Este recomandat pentru cei care se duc în excursii, pentru vânători, pentru trăgători și orice activitate care se face în aer liber, unde trebuie să observăm obiecte în distanță. Poate fi montat pe trepied foto, datorită diametrului mare adună îndeajuns de multă lumină și în condiții extreme (ex. amurg, noaptea, condiții de brumă) ca să poate fi folosit în condiții bune. Are în pachet ca accesoriu geamantan de transport, capace pentru protecția lentilelor.

Oferim două variante ale spectivului: unul cu privire în 45 de grade (A) și unul cu privire dreaptă (B). Pentru vânători este un avantaj ca în condiții de iluminare slabă obiectivul observat să fie pe axa telescopului, în astfel de cazuri poate fi deranjant o privire cu 45 de grade. Este mai ușor să observăm obiectele dacă privim drept. Însă dacă facem observații către cer acest lucru poate fi greu la gâtul nostru.

Modelul cu lentilă ED-APO a modelului Acuter 65mm este recomandat pentru cei care caută o imagine mai bună, acromată, la culori, și vor să elimine erorile culorilor și de la marginea câmpului vizual. Datorită construcției apocromate imaginile vor avea mai mult contrast, diferențele mici la umbre vor fi clar vizibile.

Observațiile pe teren sunt ușurate de carcasa care este fixată pe corpul spectivului, în condiții de brumă și ploaie poate fi deschisă atât pe partea obiectivului cât și pe partea ocularului, astfel corpul spectivului rămâne protejat. Desigur, poate fi montat și pe un trepied foto. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafață sticlă/aer are acoperire anti reflex multiplă (FMC), astfel datorită calității sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bună, o imagine luminoasă și cu contrast. În timpul setării grosismentului câmpul vizual al ocularului se mărește, astfel câmpul vizual nu devine cu trei ori mai mic, ci numai cu jumătate (câmp vizual aparent de 60 grade).

Desigur, îl putem folosi și pentru observații astronomice, însă din cauza domeniului de grosisment limitat nu este echivalentul unui telescop dedicat acestui lucru. Însă poate fi folosit pentru observarea discurilor planetare, stelelor variabile și observarea cometelor. Îl recomandăm mai ales pentru cei care caută un telescop pentru a fi folosit în timpul zilei. Poate fi folosit și pentru fotografiere, pentru acest lucru recomandăm adaptorul DHC.


 • Tip: Refractor apocromat
 • Diametru: 65mm
 • Distanta focala: 386mm
 • Raport focal: f/6
 • Putere de marire: 16-48x
 • Ocular: 8-24mm Zoom
 • Camp vizual aparent: 40grade la 16x, 60 grade la 48x
 • Distanta minima de focalizare:5m
 • Pupila de iesire:4,1-1,4mm
 • Camp vizual real: 2,5grade-1,26 grade
 • Rezistenta la apa: da
 • Husa de transport: da
 • Greutate: 1060g
 • Garantie: 3 ani

Produse complementare

 • Adaptor DCH pentru Acuter
  250.00 RON
 • Trepied Foto WDF-4
  410.00 RON
 • Solutie de curatat Optical Wonder Delta
  45.00 RON


Este un spectiv care poate fi montat pe trepied foto, cu grosisment reglabil între 16-48x(zoom), poate fi folosit mai mult în naturã pentru observarea naturii. Este recomandat pentru cei care se duc în excursii, pentru vânãtori, pentru trãgãtori și orice activitate care se face în aer liber, unde trebuie sã observãm obiecte în distanțã. Poate fi montat pe trepied foto, datoritã diametrului mare adunã îndeajuns de multã luminã și în condiții extreme (ex. amurg, noaptea, condiții de brumã) ca sã poate fi folosit în condiții bune. Are în pachet ca accesoriu geamantan de transport, capace pentru protecția lentilelor. Oferim douã variante ale spectivului: unul cu privire în 45 de grade (A) și unul cu privire dreaptã (B). Pentru vânãtori este un avantaj ca în condiții de iluminare slabã obiectivul observat sã fie pe axa telescopului, în astfel de cazuri poate fi deranjant o privire cu 45 de grade. Este mai ușor sã observãm obiectele dacã privim drept. Însã dacã facem observații cãtre cer acest lucru poate fi greu la gâtul nostru.Modelul cu lentilã ED-APO a modelului Acuter 65mm este recomandat pentru cei care cautã o imagine mai bunã, acromatã, la culori, și vor sã elimine erorile culorilor și de la marginea câmpului vizual. Datoritã construcției apocromate imaginile vor avea mai mult contrast, diferențele mici la umbre vor fi clar vizibile.Observațiile pe teren sunt ușurate de carcasa care este fixatã pe corpul spectivului, în condiții de brumã și ploaie poate fi deschisã atât pe partea obiectivului cât și pe partea ocularului, astfel corpul spectivului rãmâne protejat. Desigur, poate fi montat și pe un trepied foto. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafațã sticlã/aer are acoperire anti reflex multiplã (FMC), astfel datoritã calitãții sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bunã, o imagine luminoasã și cu contrast. În timpul setãrii grosismentului câmpul vizual al ocularului se mãrește, astfel câmpul vizual nu devine cu trei ori mai mic, ci numai cu jumãtate (câmp vizual aparent de 60 grade). Desigur, îl putem folosi și pentru observații astronomice, însã din cauza domeniului de grosisment limitat nu este echivalentul unui telescop dedicat acestui lucru. Însã poate fi folosit pentru observarea discurilor planetare, stelelor variabile și observarea cometelor. Îl recomandãm mai ales pentru cei care cautã un telescop pentru a fi folosit în timpul zilei. Poate fi folosit și pentru fotografiere, pentru acest lucru recomandãm adaptorul DHC. ||||||Tip: Refractor apocromatDiametru: 65mmDistanta focala: 386mmRaport focal: f/6Putere de marire: 16-48xOcular: 8-24mm ZoomCamp vizual aparent: 40grade la 16x, 60 grade la 48xDistanta minima de focalizare:5mPupila de iesire:4,1-1,4mmCamp vizual real: 2,5grade-1,26 gradeRezistenta la apa: daHusa de transport: daGreutate: 1060gGarantie: 3 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data