Luneta SkyWatcher 120/600 NEQ3 - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Telescop refractor / Luneta SkyWatcher 120/600 NEQ3

Luneta SkyWatcher 120/600 NEQ3

2,510.00 RON


Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Luneta SkyWatcher 120/600 NEQ3 este un instrument luminos, pe care putem să folosim la observații în condiții cu lumină mai slabă. Este adecvat și pentru observații astronomice, arată Luna, planetele și este ideal și pentru roiurile stelare pe câmp larg sau nebuloase.

Îl recomandăm mai ales pentru observații pe timp de zi și amurg. Luminozitatea f/5 ascunde un tub scurt (50cm) care este avantajos ca mărime compactă pentru transport și portabilitate. Obiectivul este compus din lentile de tip Fraunhofer duble, cu acoperire FMC (Full Multi Coated), care ne oferă la măriri mici o imagine cu contrast și fără distorsiuni. Montura stabilă de tip AZ3 (cu reglare fină manuală) și prisma Amici în 45 de grade ne face mai comod observațiile pe timp de zi, dar este adecvat și pentru observații astronomice, mai ales pentru obiectele palide întinse pe suprafețe mari, desigur putem să observăm și Luna și planetele în domeniul de grosisment recomandat (15-120x). Focuserul din metal cu obiectiv cu standard pe 2" poate fi extins cu accesorii de 2" și un focuser standard de 1. 25".
Pont: cu o oglindă zenitală de 2"(opțional), un ocular pe 2" de 33mm (opțional) și un filtru Deep Sky pe 2" (opțional) avem un câmp vizual de 4.5 grade (!!!) și putem să observăm nebuloasele slab vizibile, ca nebuloasa America de Nord, nebuloasa Pelican, nebuloasa Andromeda, Orion, Rosetta, California, IC1396 etc.

Datorită inelului T2 la astrofotografie putem să montăm și aparat DSLR cu adaptorul baionetă potrivită, astfel obținem un teleobiectiv de 500mm.

Pentru observații solare putem să cumpărăm filtru AstroSolar, pe care îl montăm în fața obiectivului.

Montura NEQ3 este dotată cu reglare fină manuală, însă putem să o dotăm cu o sumedenie de accesorii, (motoraș pentru urmărire, sistem GoTo, lunetă polară etc). Pe inelele tubului avem un conector (Piggyback) pentru aparate foto (pentru a conecta un aparat foto pentru navigare prin fotografii).


Caracteristici:
- Tip: refractor acromat
- Obiectiv: 120 mm
- Distanta focala: 600 mm
- Rezolutie (arcsec.): 0,96
- Raport focal: f/5
- Magnitudine stelara: 13,1
- Marire teoretica maxima: 240X
Montura:
- Montura: ecuatoriala germanaEQ3
- Control miscare fina: RA/DEC
- Trepied: aluminiu reglabil70-119 cm
Accesorii incluse:
- Oculare: Super 10 mm(60x) si 25mm(24x)
- Oglinda diagonala: 45 grade(1.25")
- Cautator: StarPointer (Red Dot)
- Tip focuser: cremaliera 2"
- Diametrul focalizatorului:2" cu adaptor 1,25"
- Piggyback: da
- Tava pentru accesorii: da
- Contragreutate: 3,8
- Greutate ambalat: 22 kg
- Alte: software planetariu,manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie
Puteri de marire obtinute cuocularele:
24x: cu ocular de 25mm
60x: cu ocular de 10mm

Produse complementare

  • Oculare SkyWatcher Gold Line 31,7mm
    200.00 RON
  • Set de transport EQ3/EQ3 GoTo
    895.00 RON
  • Geanta pentru lunete 60-120mm
    135.00 RON
* Unele produse complementare s-ar putea să fie adăugate automat în coș.

Galeria foto


Luneta SkyWatcher 120/600 NEQ3 este un instrument luminos, pe care putem sã folosim la observații în condiții cu luminã mai slabã. Este adecvat și pentru observații astronomice, aratã Luna, planetele și este ideal și pentru roiurile stelare pe câmp larg sau nebuloase.Îl recomandãm mai ales pentru observații pe timp de zi și amurg. Luminozitatea f/5 ascunde un tub scurt (50cm) care este avantajos ca mãrime compactã pentru transport și portabilitate. Obiectivul este compus din lentile de tip Fraunhofer duble, cu acoperire FMC (Full Multi Coated), care ne oferã la mãriri mici o imagine cu contrast și fãrã distorsiuni. Montura stabilã de tip AZ3 (cu reglare finã manualã) și prisma Amici în 45 de grade ne face mai comod observațiile pe timp de zi, dar este adecvat și pentru observații astronomice, mai ales pentru obiectele palide întinse pe suprafețe mari, desigur putem sã observãm și Luna și planetele în domeniul de grosisment recomandat (15-120x). Focuserul din metal cu obiectiv cu standard pe 2" poate fi extins cu accesorii de 2" și un focuser standard de 1. 25". Pont: cu o oglindã zenitalã de 2"(opțional), un ocular pe 2" de 33mm (opțional) și un filtru Deep Sky pe 2" (opțional) avem un câmp vizual de 4.5 grade (!!!) și putem sã observãm nebuloasele slab vizibile, ca nebuloasa America de Nord, nebuloasa Pelican, nebuloasa Andromeda, Orion, Rosetta, California, IC1396 etc.Datoritã inelului T2 la astrofotografie putem sã montãm și aparat DSLR cu adaptorul baionetã potrivitã, astfel obținem un teleobiectiv de 500mm.Pentru observații solare putem sã cumpãrãm filtru AstroSolar, pe care îl montãm în fața obiectivului.Montura NEQ3 este dotatã cu reglare finã manualã, însã putem sã o dotãm cu o sumedenie de accesorii, (motoraș pentru urmãrire, sistem GoTo, lunetã polarã etc). Pe inelele tubului avem un conector (Piggyback) pentru aparate foto (pentru a conecta un aparat foto pentru navigare prin fotografii).||||||Caracteristici:- Tip: refractor acromat- Obiectiv: 120 mm- Distanta focala: 600 mm- Rezolutie (arcsec.): 0,96- Raport focal: f/5- Magnitudine stelara: 13,1- Marire teoretica maxima: 240XMontura:- Montura: ecuatoriala germanaEQ3- Control miscare fina: RA/DEC- Trepied: aluminiu reglabil70-119 cmAccesorii incluse:- Oculare: Super 10 mm(60x) si 25mm(24x)- Oglinda diagonala: 45 grade(1.25")- Cautator: StarPointer (Red Dot)- Tip focuser: cremaliera 2"- Diametrul focalizatorului:2" cu adaptor 1,25"- Piggyback: da- Tava pentru accesorii: da- Contragreutate: 3,8- Greutate ambalat: 22 kg- Alte: software planetariu,manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie Puteri de marire obtinute cuocularele:24x: cu ocular de 25mm60x: cu ocular de 10mm

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data