Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Luneta cautatoare 5x24 SkyWatcher

Luneta cautatoare 5x24 SkyWatcher

125.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Obiectivul căutătorului este de sistem acromatic, are o imagine foarte bună, fiecare lentilă are acoperire FMC, puterea de transmitere a luminii este astfel foarte bună. Reticulul este destul de vizibil, astfel încât rămâne vizibil fără iluminare, însă nu este atât de gras ca să ne deranjeze la căutare. Căutătorul este cu viziune dreaptă și cu imagine inversată, așa cum vedem imaginea în cele mai multe telescoape.

Fiecare căutător vine cu sistem de prindere SpringLoad, cu care ne este foarte ușor să setăm imaginea în paralel cu imaginea telescopului, pentru că în loc de 6 șuruburi folosim numai 2 pentru setări. Suportul fiecărui căutător vine cu prindere pentru șină standard SkyWatcher, pe care le găsim pe cele mai multe telescoape, sau după caz, le putem cumpăra separat.


Caracteristici:
- Tip: obiectiv acromat, fully multi coated
- Diametrul obiectivului: 24mm
- Putere de marire: 5x
- Suport: da
- Reticul: daObiectivul cãutãtorului este de sistem acromatic, are o imagine foarte bunã, fiecare lentilã are acoperire FMC, puterea de transmitere a luminii este astfel foarte bunã. Reticulul este destul de vizibil, astfel încât rãmâne vizibil fãrã iluminare, însã nu este atât de gras ca sã ne deranjeze la cãutare. Cãutãtorul este cu viziune dreaptã și cu imagine inversatã, așa cum vedem imaginea în cele mai multe telescoape.Fiecare cãutãtor vine cu sistem de prindere SpringLoad, cu care ne este foarte ușor sã setãm imaginea în paralel cu imaginea telescopului, pentru cã în loc de 6 șuruburi folosim numai 2 pentru setãri. Suportul fiecãrui cãutãtor vine cu prindere pentru șinã standard SkyWatcher, pe care le gãsim pe cele mai multe telescoape, sau dupã caz, le putem cumpãra separat.||||||Caracteristici:- Tip: obiectiv acromat, fully multi coated- Diametrul obiectivului: 24mm- Putere de marire: 5x- Suport: da- Reticul: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data