0

Laser verde cu LED alb

1 review (5 / 5)

Stoc epuizat


Nu avem pe stoc


Brand: BTC
Află de noutăți pe   

Descriere

Pentru prezentarea constelațiilor este un ajutor extraordinar acest laser. Se manifestă ca o sabie cu laser, putem arăta orice stea cu el.

La prezentările astronomice acest laser verde poate să ne fie un ajutor enorm, care este foarte diferit de laserul roșu cu care ne-am obișnuit. Lumina puternică din acest laser are o dispersie mai bună pe particulele din atmosferă, creează astfel iluzia unei săbii de laser în întuneric. Fasciculul lucrează pe frecvența de 532nm, puterea maximă este de 50mW (clasa IIIB). Trebuie să îl folosim cu mare prudență, să evităm ca fasciculul să ajungă în ochi. Niciodată nu direcționăm laserul către om/animal, și să evităm și avioanele.

În timpul prezentărilor nu trebuie să explicăm formele, pur și simplu le arătăm cu ajutorul laserului, și cei din preajma noastră văd absolut clar.

Laser Verde cu LED este o unealtă multifuncțională, în care și-a găsit locul atât un laser verde de 50mW cât și 6 bucăți de LED-uri puternice. Astfel îl putem folosi ca și lanternă.

Aceste lasere cu LED-uri sunt unelte multifuncționale. În afară de raza verde puternică mai este echipat cu 6bucăți de LED alb sau roșu, astfel ăl putem folosi ca și lanternă. LED-urile pot fi pornite separat. Lumina roșie a LED-urilor nu afectează ochii adaptați la condițiile de întuneric, astfel dacă este nevoie putem folosi această opțiune. LED-urile de culoare albă au o lumină puternică.

Rotind capul laserului primim niște figuri interesante, dacă deșurubăm capul, îl folosim ca laser simplu.

Cu folosirea laserului de 50mW trebuie să fim foarte precauți și să evităm ca lumina să ajungă în ochii noștri. Niciodată să nu îndreptăm către om, animal sau avion, numai către cer. Laserele cu LED funcționează cu trei bucăți de baterie AAA, pachetul nu conține bateriile.

Caracteristici


Culoare raza laser: verde
Distanta maxima raza: 5 Km
Putere: 50 mW
Lungime unda: 532 nm
Iluminare: led (6 buc)
Alimentare: 3 baterii tip AAA
Dimensiuni: lungime aprox. ~ 18 cm; diametru ~ 3.5 cm

Review-uri

Laser verde cu Led alb
Doru N. Cumpărător verificat 2021-07-31

Excelent !!!...Cei mai populari producatori

  • Sky-Watcher
  • Celestron
  • LACERTA
  • BTC
  • Baader Planetarium
  • Delta Optical

follow us
× Sunteți interesat de astronomie? Eventual de biologie?
Urmăriți-ne!
Postăm constant sfaturi de specialitate, informații despre evenimente astronomice și multe alte!
  
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data