Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Laser pentru colimare BTC

Laser pentru colimare BTC

185.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: BTC

Laser (tradiţiona) pentru colimare: multi se tem pentru cumpararea unui telelescop Newtonian, deoarece colimarea telescopului Newton levăd ca un lucru foarte complicat. Este foarte bun ca element ajutator şi un tub confecţionat acasa dar cu un colimator laser putem sa verificam într-unminut înainte de fiecare observaţie dacă totul este bine reglat sau dacă este nevoie de colimare putem să o facem. Pentru a avea o imagine buna este necesar la telescoapele Newtoniene.

Produsul firmei BTC poate fi folosit în locaș de 31,7mm, datorită posibilității vizionării din lateral nu avem nevoie de două persoane pentru colimare, pentru că vedem imediat efectul colimării. Laserele pentru colimare sunt colimate din fabrică (deci avem siguranța că sunt corect setate) însă în caz de nevoie avem posibilitate de a reseta cu șuruburile de setare. Corectitudinea setărilor poate fi verificată prin rotirea ocularului în locaș,iar fasciculul de laser trebuie să rămână în aceeași poziție.


Tip: Colimator laser
Diametru conexiune: 1,25”Laser (tradiţiona) pentru colimare: multi se tem pentru cumpararea unui telelescop Newtonian, deoarece colimarea telescopului Newton levăd ca un lucru foarte complicat. Este foarte bun ca element ajutator şi un tub confecţionat acasa dar cu un colimator laser putem sa verificam într-unminut înainte de fiecare observaţie dacă totul este bine reglat sau dacă este nevoie de colimare putem să o facem. Pentru a avea o imagine buna este necesar la telescoapele Newtoniene.Produsul firmei BTC poate fi folosit în locaș de 31,7mm, datorită posibilității vizionării din lateral nu avem nevoie de două persoane pentru colimare, pentru că vedem imediat efectul colimării. Laserele pentru colimare sunt colimate din fabrică (deci avem siguranța că sunt corect setate) însă în caz de nevoie avem posibilitate de a reseta cu șuruburile de setare. Corectitudinea setărilor poate fi verificată prin rotirea ocularului în locaș,iar fasciculul de laser trebuie să rămână în aceeași poziție.||||||Tip: Colimator laserDiametru conexiune: 1,25”

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data