Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Toate produsele / Motoare de urmarire / GoTo upgrade kit pentru montura NEQM-35

GoTo upgrade kit pentru montura NEQM-35

2,150.00 RON
Pe stoc

Cod produs: EQM35upg
Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: Sky-Watcher

Descriere

Cu acest kit upgrade GoTo, montura de bază poate fi extinsă ca montură GoTo completă. Bază de date cu 42900 de obiecte, motoare rapide, poziționare automată.

Acest upgrade cu două motorașe Ah, poate mișca montura de la 0,25x până la 800 de ori viteza stelară. În baza de date avem 42900 de obiecte, pe care telescopul le poziționează cu viteza de 3,4 grade/minute. În afară de aceste proprietăți controlerul are și alte funcții prezentate mai jos.

Asamblarea și instalare motorului nou poate fi efectuată în jumătate de oră.

Avantajele setului GoTo:

În aceste modele au fost deja instalate motorașe cu performanță mare, cu ajutorul cărora ajungem la viteze de mișcare a monturii de până la 800 de ori viteza stelară (3,4 grade/secundă) prin telecomandă(sau printr-un program planetariu ca Umi Pro). Viteza de pas de 1/64 ne permite un control mai fin, este mult mai mic față de motorașele standard, și jocul în gol este semnificativ mai mic față de modelele standard. Putem găsi și port autoguider (pe standardul St-4), astfel nu vom avea probleme nici la efectuarea fotografiilor astro serioase pentru că autoguiderul poate fi conectat printr-o simplă mișcare. Pe telecomandă putem seta mișcarea fină a sistemului de la 0.25 ori până la 800 de ori viteza stelară (3,4 grade/secundă)

Modul de funcționare GoTo:

La unitățile de control moderne SynScan GoTo, căutarea automată a obiectelor funcționează și fără computer, datorită bazei de date integrate. Memoria unității de control conține 42900 de obiecte, cataloagele Messier, NGC, IC dar și alte poziții la obiecte Deep Sky, precum și multe stele duble, variabile și luminoase. După configurarea corectă a monturii trebuie doar să introducem obiectul dorit și sistemul automat se mută pe obiectul respectiv. Desigur sistemul a fost dotat cu multe funcții utile. De exemplu, dacă nu știm ce obiecte sunt vizibile, cu ajutorul funcției “guided tour” putem căuta cele mai interesante obiecte vizibile în prezent, așadar acesta funcționează ca un tur al bolții cerești. Telecomanda ne ajută la alinierea polară perfectă, deoarece ne prezintă date și despre poziția actuala a stelei Polare. Putem de asemenea să ne uităm la tensiunea de intrare a curentului (important dacă alimentăm sistemul de pe acumulator), sau putem să ne uităm la temperatura exactă. La astro foto ne ajută mult compensarea jocului gol, prin portul autoguider avem posibilitatea setării vitezelor fine de corecție (viteze stelară de la 0,125 până la 1x), și putem să-i învățăm erorile periodice (PEC). Memoria telecomenzii poate fi reînnoită prin Internet, astfel putem lucra întotdeauna cu versiunea cea mai recentă a software-ului.

Funcționează cu curent continuu de 12V, se alimentează prin cablul aprinzătorului de țigară (cablu inclus), acumulator cu gel sau direct din rețea.

Caracteristici

- Tip: Upgrade Kit Skywatcher NEQM-35
- Control miscare fina: sistem GoTo, baza de date cu 42 900 obiecte
- Motorizare: 1.8 º Hybrid pas cu pas
- Precizie motoare(arcsec): 1,0
- Viteze de urmarire: rata siderala, rata solara, rata lunara
- Viteza maxima: 3.4° / sec
- Sistem GoTo: da
- Telecomanda: da, SynScan
- Actualizabil prin internet: da
- Mufa pentru autoguiding: da
- Posibilitate de aliniere: pe 1, 2 sau 3 stele (EQ)
- Sursa de curent: 12 V
- Alte accesorii: manual de utilizare in limb. rom., cert. de garantie

Review-uri

Accesorii recomandate

Produse complementare

  • Alimentator de la 220V la 12V

    195.00 RON


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data