Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON


Flat Box

340.00 RON

Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: LACERTA

Descriere

Acest flatbox este ideal pentru eliminarea vignetării telescopului şi a urmelor firelor de praf de pe senzorul aparatului foto. Flatboxul trebuie montat pe partea anterioară a telescopului, asigurând astfel o iluminare constantă pe toată suprafaţa lui, ceea ce este esenţial la realizarea imaginilor flat-light. Se poate alimenta cu un adaptor de 12V cu mufa de 5,1mm, compatibil cu adaptoarele care alimentează monturile SkyWatcher (HEQ5, EQ6) şi autoguiderul MGen. La lumina zilei se poate folosi şi fără alimentare, asigurând o lumină difuză uniformă imaginilor flat-light.

Patera cumparatorului (Munzlinger Attila):
Flatboxul este un ustensil folositor, comfortabil şi simplu pentru mine. Întotdeauna m-am chinuit la realizarea imaginilor flat cu tot felul de improvizaţii - cârpă albă, coală de hârtie, negatoscop medical vechi - dar rezultatul nu m-a mulţumit niciodată. Flatboxul este uşor şi la îndemână, pot realiza repede şi eficient imaginile flat-light de o calitate impecabilă, ceea ce uşurează mult munca ulterioară şi mă scuteşte de multă trudă la eliminarea vignetării telescopului. La sfârşitul sesiunii astrofoto conectez flatboxul la alimentatorul monturii EQ6 şi în câteva secunde obţin imaginile flat-light impecabile.

Caracteristici

Review-uri

flat cu tot felul de improvizaţii - cârpă albă, coală de hârtie, negatoscop medical vechi - dar rezultatul nu m-a mulţumit niciodată. Flatboxul este uşor şi la îndemână, pot realiza repede şi eficient imaginile flat-light de o calitate impecabilă, ceea ce uşurează mult munca ulterioară şi mă scuteşte de multă trudă la eliminarea vignetării telescopului. La sfârşitul sesiunii astrofoto conectez flatboxul la alimentatorul monturii EQ6 şi în câteva secunde obţin imaginile flat-light impecabile.

">

Accesorii recomandate

Produse complementare

  • Unitate de control Flat Box

    630.00 RON


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data