Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Filtre Neutru pentru telescoape

Filtre Neutru pentru telescoape

85.00 RON

Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: GSO

Descriere

Lumina puternică a Lunii deranjează ochii multora dintre noi la observații. Filtrele lunare pot prevenii dureri de cap , dureri oculare și nu în ultimul rând, ne protejează și sensibilitatea ochilor adaptate pentru întuneric.
Filtrele neutrale folosim în principal pentru a reduce lumina lunii. Transparența filtrelor sunt categorizate în felul următor:
ND 0,3 50%
ND 0,6 25%
ND0,9 13%
Pentru diametre până la 10cm recomandăm ND 0,3 sau ND 0,6, la diametre mai mari ND 0,6 sau 0,9 iar la diametre de peste 20cm recomandăm ND 0,9. Ochii tuturor sunt puțin diferiți, astfel corecta selectare a filtrului este și sarcina Dvs.
Pentru refractoarele acromatice recomandăm filtrul numit “moon”, care în afară de luminozitate, corectează și greșelile de culori, astfel avem o imagine cu un contrast mai bun.
Filtrele numite "CristalView" pot fi înșurubate direct la ocluare. În afară de reducerea luminozității, acestea reduc și culoarea gălbuie a cerului. Le recomandăm pentru condiții humide sau când Luna se află mai aproape de orizont.

Caracteristici


Tip: Filtru lunar
Diametru conexiune: 1.25"/2"

Review-uri

"CristalView" pot fi înșurubate direct la ocluare. În afară de reducerea luminozității, acestea reduc și culoarea gălbuie a cerului. Le recomandăm pentru condiții humide sau când Luna se află mai aproape de orizont.

||||||

Tip: Filtru lunar
Diametru conexiune: 1.25"/2"

">


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data