Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Corector de coma SkyWatcher

Corector de coma SkyWatcher

730.00 RON
Pe stoc

Cod produs: Komakorr
Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: Sky-Watcher

Descriere

Corectoarele de coma corectează aberațiile care pot fi observate la telescoapele Newton în afara axei optice. Erorile de coma sunt deranjante mai ales la fotografii, unde la marginea imaginii, stelele nu sunt observabile ca puncte, ci mai mult ca o cometă. Interpolând un corector de coma, aceste erori pot fi eliminate. Corectorul de coma poate fi acomodat în focuserul de 2", cealaltă parte este dotată cu filet standard pe care putem înșuruba adaptorul baionetă. Erorile cromatice devin deranjante la modelele Newton mai luminoase de f/6, recomandăm produsul pentru aceste telescoape.

Noul corector de coma produs de firma SkyWatcher, este dotat cu lentile de dimensiuni mari, astfel prezintă un câmp vizual mai mare decât la produsele concurente, lângă o vignetare mai mică. Se termină în filet M48 pentru care trebuie să folosim adaptor baionetă adecvat sau suport separat. Intră în focuser de 2". Pentru telescoapele Newton produse de firma SkyWatcher trebuie să folosim un adaptor cu profil scăzut, care nu necesită costuri suplimentare, deoarece este inclus în pachet! Fiecare suprafață sticlă/aer a corectorului din două elemente este acoperit cu strat multiplu anti reflex, pentru a permite o transmitere a luminii maximală cu reflexii minimale. (FMC = Fully Multi Coadted). Mai departe, pe corectorul coma de 2" găsim filet pentru filtre, pentru a ne permite să folosim filtre fotografice. Poate fi util și la observații vizuale pentru a elimina aberațiile de la marginea câmpului vizual. Corectorul de coma SkyWatcher vine cu extensia de 2" care poate fi văzută pe fotografie. Pentru utilizare în timpul observațiilor vizuale îl recomandăm pentru telescoapele Newton luminoase în timpul observațiilor cu grosisment mic! La măriri mari nu trebuie să-l folosim deoarece la măriri mari nu este deranjant erorile de coma, în acest caz este recomandat să-l scoatem. Adaptorul pentru observațiile vizuale este parte a pachetului.

Caracteristici


Tip: corector de coma SkyWatcher
Lentile: 2
Diametru conexiune: 2"
Include: adaptor pentru ocular de 2"

Review-uri


Noul corector de coma produs de firma SkyWatcher, este dotat cu lentile de dimensiuni mari, astfel prezintã un câmp vizual mai mare decât la produsele concurente, lângã o vignetare mai micã. Se terminã în filet M48 pentru care trebuie sã folosim adaptor baionetã adecvat sau suport separat. Intrã în focuser de 2". Pentru telescoapele Newton produse de firma SkyWatcher trebuie sã folosim un adaptor cu profil scãzut, care nu necesitã costuri suplimentare, deoarece este inclus în pachet! Fiecare suprafațã sticlã/aer a corectorului din douã elemente este acoperit cu strat multiplu anti reflex, pentru a permite o transmitere a luminii maximalã cu reflexii minimale. (FMC = Fully Multi Coadted). Mai departe, pe corectorul coma de 2" gãsim filet pentru filtre, pentru a ne permite sã folosim filtre fotografice. Poate fi util și la observații vizuale pentru a elimina aberațiile de la marginea câmpului vizual. Corectorul de coma SkyWatcher vine cu extensia de 2" care poate fi vãzutã pe fotografie. Pentru utilizare în timpul observațiilor vizuale îl recomandãm pentru telescoapele Newton luminoase în timpul observațiilor cu grosisment mic! La mãriri mari nu trebuie sã-l folosim deoarece la mãriri mari nu este deranjant erorile de coma, în acest caz este recomandat sã-l scoatem. Adaptorul pentru observațiile vizuale este parte a pachetului.

||||||

Tip: corector de coma SkyWatcher
Lentile: 2
Diametru conexiune: 2"
Include: adaptor pentru ocular de 2"

">
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data