Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Monturi si accesorii / Contragreutati suplimentare

Contragreutati suplimentare

105.00 RON
Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Balansarea telescopului pe montură este foarte importantă, astfel oferim contragreutăți cu diferite dimensiuni și greutăți.
Poate exista situația în care montând unele accesorii de greutate mai mare (ocular de dimensiuni mari, căutător mai mare, sau echipament astro foto) și contragreutățile din dotare nu mai sunt de ajuns pentru balansarea sistemului. Deoarece este important ca telescopul să fie echilibrat pe cele două axe poate că avem nevoie de contragreutăți în plus. Pentru funcționarea perfectă a monturii este indispensabilă punerea perfectă în echilibru a sistemului.
O montură care nu este echilibrată corespunzător duce la uzarea înainte de timp a părților cu precizie din aceasta.Material: MetalBalansarea telescopului pe monturã este foarte importantã, astfel oferim contragreutãți cu diferite dimensiuni și greutãți. Poate exista situația în care montând unele accesorii de greutate mai mare (ocular de dimensiuni mari, cãutãtor mai mare, sau echipament astro foto) și contragreutãțile din dotare nu mai sunt de ajuns pentru balansarea sistemului. Deoarece este important ca telescopul sã fie echilibrat pe cele douã axe poate cã avem nevoie de contragreutãți în plus. Pentru funcționarea perfectã a monturii este indispensabilã punerea perfectã în echilibru a sistemului. O monturã care nu este echilibratã corespunzãtor duce la uzarea înainte de timp a pãrților cu precizie din aceasta.||||||Material: Metal

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data