Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Cautator StarPointer SkyWatcher

Cautator StarPointer SkyWatcher

130.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

StarPointer este o unealtă fără mărire, care proiectează un punct roșu pe bolta cerească.
Indiferent de cum ne uităm în aceasta, pe bolta cerească rămâne în poziție fixă acest punct roșu și ne ajută să vedem unde este direcționat telescopul. Funcționează cu baterie CR2032 (o bucată este inclusă în preț), și datorită consumului mic a LED-ului, putem să folosim fără schimbarea bateriei chiar și 1000 de ore. Căutătorul poate fi setat fin, sincronizat cu telescopul cu ajutorul a două șuruburi, și putem schimba intensitatea punctului cu un potențiometru.
Accesoriul poate fi comandat cu două sisteme de prindere: unul cu care poate fi fixat în șina de prindere pe un telescop SkyWatcher, și una cu care poate fi înșurubată direct pe telescop.
În momentul efectuării comenzii vă rugăm să ne indicați pe care alegeți.


Caracteristici:
- Tip: led rosu cu intensitate reglabila
- Reglaj: pe altitudine si pe azimut
- Suport: daStarPointer este o unealtã fãrã mãrire, care proiecteazã un punct roșu pe bolta cereascã.Indiferent de cum ne uitãm în aceasta, pe bolta cereascã rãmâne în poziție fixã acest punct roșu și ne ajutã sã vedem unde este direcționat telescopul. Funcționeazã cu baterie CR2032 (o bucatã este inclusã în preț), și datoritã consumului mic a LED-ului, putem sã folosim fãrã schimbarea bateriei chiar și 1000 de ore. Cãutãtorul poate fi setat fin, sincronizat cu telescopul cu ajutorul a douã șuruburi, și putem schimba intensitatea punctului cu un potențiometru.Accesoriul poate fi comandat cu douã sisteme de prindere: unul cu care poate fi fixat în șina de prindere pe un telescop SkyWatcher, și una cu care poate fi înșurubatã direct pe telescop. În momentul efectuãrii comenzii vã rugãm sã ne indicați pe care alegeți.||||||Caracteristici:- Tip: led rosu cu intensitate reglabila- Reglaj: pe altitudine si pe azimut- Suport: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data