Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Cautator laser verde

Cautator laser verde

180.00 RON
Pe stoc

Cod produs: LESgreen30
Adaugă la favorite
Livrare in 1-3 zile

Brand: BTC

Descriere

Pentru prezentarea constelațiilor este un ajutor extraordinar acest laser. Se manifestă ca o sabie cu laser, putem arăta orice stea cu el.
La prezentările astronomice acest laser verde poate să ne fie un ajutor enorm, care este foarte diferit de laserul roșu cu care ne-am obișnuit. Lumina puternică din acest laser are o dispersie mai bună pe particulele din atmosferă, creează astfel iluzia unei săbii de laser în întuneric. Fasciculul lucrează pe frecvența de 532nm, puterea maximă este de 50mW (clasa IIIB). Trebuie să îl folosim cu mare prudență, să evităm ca fasciculul să ajungă în ochi. Niciodată nu direcționăm laserul către om/animal, și să evităm și avioanele.

În timpul prezentărilor nu trebuie să explicăm formele, pur și simplu le arătăm cu ajutorul laserului, și cei din preajma noastră văd absolut clar.
Rotind capul laserului primim niște figuri interesante, dacă deșurubăm capul, îl folosim ca laser simplu.
Întrerupătorul laserului are două poziții, putem să lăsăm pe folosire continuă (nu trebuie ținut apăsat pentru utilizare continuă)

Un pont: Datorită formei corpului acest laser poate fi amplasat în baza căutătorului. Amplasând în paralel cu telescopul ne ușurează poziționarea corectă. Este important de știut ca dioda din laser funcționează corect pe temperatura camerei, în perioadă de iarnă dacă se răcește este posibil să nici nu funcționeze până când nu revine la temperatura inițială.

Caracteristici


Caracteristici:
- alimentare cu baterie: CR123A inclusa
- putere: 50mW

Review-uri


">


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 599 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data