Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Cautator laser verde

Cautator laser verde

180.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: BTC

Pentru prezentarea constelațiilor este un ajutor extraordinar acest laser. Se manifestă ca o sabie cu laser, putem arăta orice stea cu el.
La prezentările astronomice acest laser verde poate să ne fie un ajutor enorm, care este foarte diferit de laserul roșu cu care ne-am obișnuit. Lumina puternică din acest laser are o dispersie mai bună pe particulele din atmosferă, creează astfel iluzia unei săbii de laser în întuneric. Fasciculul lucrează pe frecvența de 532nm, puterea maximă este de 50mW (clasa IIIB). Trebuie să îl folosim cu mare prudență, să evităm ca fasciculul să ajungă în ochi. Niciodată nu direcționăm laserul către om/animal, și să evităm și avioanele.

În timpul prezentărilor nu trebuie să explicăm formele, pur și simplu le arătăm cu ajutorul laserului, și cei din preajma noastră văd absolut clar.
Rotind capul laserului primim niște figuri interesante, dacă deșurubăm capul, îl folosim ca laser simplu.
Întrerupătorul laserului are două poziții, putem să lăsăm pe folosire continuă (nu trebuie ținut apăsat pentru utilizare continuă)

Un pont: Datorită formei corpului acest laser poate fi amplasat în baza căutătorului. Amplasând în paralel cu telescopul ne ușurează poziționarea corectă. Este important de știut ca dioda din laser funcționează corect pe temperatura camerei, în perioadă de iarnă dacă se răcește este posibil să nici nu funcționeze până când nu revine la temperatura inițială.


Caracteristici:
- alimentare cu baterie CR123A: inclusa
- putere: 50mWPentru prezentarea constelațiilor este un ajutor extraordinar acest laser. Se manifestã ca o sabie cu laser, putem arãta orice stea cu el. La prezentãrile astronomice acest laser verde poate sã ne fie un ajutor enorm, care este foarte diferit de laserul roșu cu care ne-am obișnuit. Lumina puternicã din acest laser are o dispersie mai bunã pe particulele din atmosferã, creeazã astfel iluzia unei sãbii de laser în întuneric. Fasciculul lucreazã pe frecvența de 532nm, puterea maximã este de 50mW (clasa IIIB). Trebuie sã îl folosim cu mare prudențã, sã evitãm ca fasciculul sã ajungã în ochi. Niciodatã nu direcționãm laserul cãtre om/animal, și sã evitãm și avioanele. În timpul prezentãrilor nu trebuie sã explicãm formele, pur și simplu le arãtãm cu ajutorul laserului, și cei din preajma noastrã vãd absolut clar. Rotind capul laserului primim niște figuri interesante, dacã deșurubãm capul, îl folosim ca laser simplu. Întrerupãtorul laserului are douã poziții, putem sã lãsãm pe folosire continuã (nu trebuie ținut apãsat pentru utilizare continuã)Un pont: Datoritã formei corpului acest laser poate fi amplasat în baza cãutãtorului. Amplasând în paralel cu telescopul ne ușureazã poziționarea corectã. Este important de știut ca dioda din laser funcționeazã corect pe temperatura camerei, în perioadã de iarnã dacã se rãcește este posibil sã nici nu funcționeze pânã când nu revine la temperatura inițialã.||||||Caracteristici:- alimentare cu baterie CR123A: inclusa - putere: 50mW

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data