Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul meu ( 0)
Toate produsele / Accesorii telescop / Binoviewer Castell

Binoviewer Castell

685.00 RON
Adaugă la favorite
Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: LACERTA

Binoviewer pentru telescop împarte lumina din telescop în douã și, în practicã, ne permite vizionare în spațiu. Este recomandat mai ales pentru observații Lunare și planetare.

Fãcând observații cu cei doi ochi o sã vedem mai multe detalii, pânã la urmã nu suntem Ciclopi, este un fapt știut de toți cei care folosesc binoculare pentru observații. Însã în cele mai multe cazuri putem urmãri obiectele numai cu un singur ochi. Binocularul pentru telescop împarte în douã lumina care iese din telescop creând o viziune plasticã, în spațiu. În special la Lunã, și la obiectele mai luminoase avem efectul de parcã vedem obiectul plutind în spațiu.
La viewer Castell, datoritã pizmelor mari, imaginea este cu contrast, ascuțitã și pierderea de luminã este minimalã, iar imaginea întoarsã a telescopului este pãstratã, nu vedem imagine ca în oglindã. Lumina dispersionatã este minimalã, fiecare suprafațã opticã este acoperitã antireflex. Poate fi montat în focuser de 31,7mm. Compenasrea dioptriei este de +/-5, distanța la ochi poate fi setat între 56-74mm. Dimensiunea este de 120x60x150mm, greutatea este de 700g.
La alegerea grosismentului sã avem în vedere cã observând cu ambii ochi, creierul uman poate detecta cu 1,5x ori mai multã informație, astfel la o mãrire de 100x o sã avem senzația cã ne uitãm la mãrire de 150x. Sã acordãm atenție faptului cã pentru a ajunge la o imagine corespunzãtoare pentru a privi cu doi ochi trebuie sã folosim douã oculare identice.


Caracteristicii:
- diametrul: 31,7mm
- prisma: Bak4 (asigura imagini clare si bine conturate)Binoviewer pentru telescop împarte lumina din telescop în douã și, în practicã, ne permite vizionare în spațiu. Este recomandat mai ales pentru observații Lunare și planetare.Fãcând observații cu cei doi ochi o sã vedem mai multe detalii, pânã la urmã nu suntem Ciclopi, este un fapt știut de toți cei care folosesc binoculare pentru observații. Însã în cele mai multe cazuri putem urmãri obiectele numai cu un singur ochi. Binocularul pentru telescop împarte în douã lumina care iese din telescop creând o viziune plasticã, în spațiu. În special la Lunã, și la obiectele mai luminoase avem efectul de parcã vedem obiectul plutind în spațiu. La viewer Castell, datoritã pizmelor mari, imaginea este cu contrast, ascuțitã și pierderea de luminã este minimalã, iar imaginea întoarsã a telescopului este pãstratã, nu vedem imagine ca în oglindã. Lumina dispersionatã este minimalã, fiecare suprafațã opticã este acoperitã antireflex. Poate fi montat în focuser de 31,7mm. Compenasrea dioptriei este de +/-5, distanța la ochi poate fi setat între 56-74mm. Dimensiunea este de 120x60x150mm, greutatea este de 700g.La alegerea grosismentului sã avem în vedere cã observând cu ambii ochi, creierul uman poate detecta cu 1,5x ori mai multã informație, astfel la o mãrire de 100x o sã avem senzația cã ne uitãm la mãrire de 150x. Sã acordãm atenție faptului cã pentru a ajunge la o imagine corespunzãtoare pentru a privi cu doi ochi trebuie sã folosim douã oculare identice.||||||Caracteristicii:- diametrul: 31,7mm- prisma: Bak4 (asigura imagini clare si bine conturate)

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data