Binoclu Lacerta Elite 8x56 - Telescop Expert
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Binocluri / Binoclu Lacerta Elite 8x56

Binoclu Lacerta Elite 8x56

1,285.00 RON
Pe stoc

Cod produs: LA8x56el

Adaugă la favorite
Brand: LACERTA

Noile Lacerta Elite de 56mm sunt binocluri cu o luminozitate ridicată, cu o mărire de 8x , respectiv 10x, oferind calitate excepţională la un preţ avantajos. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un binoclu pe care să-l poată utiliza în timpul amurgului şi a nopţii.

Este excelent şi pentru utilizarea din timpul zilei, în schimb, datorită iluminării bune, binoclul îşi dovedeşte calităţile şi în condiţii de vizibilitate redusă, putând fi utilizată atât pentru vânătorile de înserare, observarea naturii şi chiar pentru astronomie.

În categoria lui de preţ calitatea imaginii este excelentă, contrastantă, fără defecte cromatice. Vizualizarea este foarte confortabilă, ocularele detaşabile asigură o personalizare a binoclului, putând fi utilizat chiar şi de persoanele care poartă ochelari. Are un câmp vizual real larg, la modelul de 8x cuprinde 117 m, iar cel de 10x 107 m la 1000 m. Prismele sunt realizate din materialul de calitate superioară BAK-4, iar fiecare suprafaţă este acoperită de stratul de calitate Fully-Multi Coated (FMC). Aşadar rezoluţia este foarte bună, fiind eliminate reflexiile din câmpul vizual.

Carcasa este rezistenţă la apă şi abur. Este umplută cu nitrogen, ceea ce elimină posibilitatea udării sau a aburirii interioare.

În afară de construcţia interioară de calitate, care asigură o calitate ridicată a opticii, calitatea învelişului exterior şi a materialului de calitate utilizat oferă o senzaţie tactilă plăcută.

Utilizarea protectoarelor de obiectiv ataşate este confortabilă, asigurându-ne că nu le vom pierde uşor. Cureaua este comodă, căptuşită, iar geanta din material textil, căptuşită, este de asemenea extrem de practică.

În concluzie binoclurile modelele LacertaElite 10x56 şi 8x42 sunt binocluri din categoria premiu. Preţul lor este avantajos în comparaţie cu calitatea produselor.


Diametrul obiectivului: 56mm
Puterea de marire: 8x
Sistem de focalizare: Central
Distanta minima de focalizare: 2m
Camp vizual real: 6,7 grade
Camp vizual real la 1000m: 117m
Diametrul pupilei de iesire: 7,0mm
Ocular relief: 25mm
Factor crepuscular: 21,2
Luminozitate: 49,0
Acoperire suprafete optice: Fully Multi-coated
Sistem Prisme: roof
Material Prisme: BaK4
Greutate: 985 grame
Alte accesorii: geanta de transport
Garantie : 3 ani

Produse complementare

  • Microfibra de curatat Optical Wonder Delta
    15.00 RON
  • Solutie de curatat Optical Wonder Delta
    45.00 RON
  • Adaptor trepied pentru binocluri
    55.00 RON


Noile Lacerta Elite de 56mm sunt binocluri cu o luminozitate ridicată, cu o mărire de 8x , respectiv 10x, oferind calitate excepţională la un preţ avantajos. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un binoclu pe care să-l poată utiliza în timpul amurgului şi a nopţii. Este excelent şi pentru utilizarea din timpul zilei, în schimb, datorită iluminării bune, binoclul îşi dovedeşte calităţile şi în condiţii de vizibilitate redusă, putând fi utilizată atât pentru vânătorile de înserare, observarea naturii şi chiar pentru astronomie. În categoria lui de preţ calitatea imaginii este excelentă, contrastantă, fără defecte cromatice. Vizualizarea este foarte confortabilă, ocularele detaşabile asigură o personalizare a binoclului, putând fi utilizat chiar şi de persoanele care poartă ochelari. Are un câmp vizual real larg, la modelul de 8x cuprinde 117 m, iar cel de 10x 107 m la 1000 m. Prismele sunt realizate din materialul de calitate superioară BAK-4, iar fiecare suprafaţă este acoperită de stratul de calitate Fully-Multi Coated (FMC). Aşadar rezoluţia este foarte bună, fiind eliminate reflexiile din câmpul vizual. Carcasa este rezistenţă la apă şi abur. Este umplută cu nitrogen, ceea ce elimină posibilitatea udării sau a aburirii interioare. În afară de construcţia interioară de calitate, care asigură o calitate ridicată a opticii, calitatea învelişului exterior şi a materialului de calitate utilizat oferă o senzaţie tactilă plăcută. Utilizarea protectoarelor de obiectiv ataşate este confortabilă, asigurându-ne că nu le vom pierde uşor. Cureaua este comodă, căptuşită, iar geanta din material textil, căptuşită, este de asemenea extrem de practică. În concluzie binoclurile modelele LacertaElite 10x56 şi 8x42 sunt binocluri din categoria premiu. Preţul lor este avantajos în comparaţie cu calitatea produselor.||||||Diametrul obiectivului: 56mmPuterea de marire: 8xSistem de focalizare: CentralDistanta minima de focalizare: 2mCamp vizual real: 6,7 gradeCamp vizual real la 1000m: 117mDiametrul pupilei de iesire: 7,0mmOcular relief: 25mmFactor crepuscular: 21,2Luminozitate: 49,0Acoperire suprafete optice: Fully Multi-coatedSistem Prisme: roofMaterial Prisme: BaK4Greutate: 985 grameAlte accesorii: geanta de transportGarantie : 3 ani

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data